Udstillingshuse på Rådyret i Støvring klar til besøg

13. oktober 2018
Udstillingshuse på Rådyret i Støvring klar til besøg

.
Af Klaus Hansen

Byen er attraktiv med folkeskoler, børneinstitutioner, gymnasium, dagligvarebutikker og et aktivt foreningsliv. Motorvejen gør det også let og hurtigt at komme frem til udstillingen.

– Vi forventer, at folk kommer langvejs fra for at se udstillingshusene og regner med at rykind på ca. 400-500 familier pr. dag. Det bliver til mange i det halve år udstillingen løber. En udstilling som Byg Nordjysk vil med stor sandsynlighed bidrage til at løfte grundsalget i området, og der er med andre ord noget at komme efter for den potentielle huskøber. De seks udstillingshuse bliver temmelig sikkert solgt, inden udstillingen slutter omkring starten af april, fastslår Kenneth Poulsen.

Borgmesteren er glad for udstillingen

Leon Sebbelin har følgende kommentar:

– En udstilling som “Byg Nordisk” viser med al ønskelig tydelighed, at Rebild Kommune er en bosætningskommune. Støvring er vores vækstlokomotiv. Imidlertid bygges der også mange andre steder i kommunen, og de mange nye indbyggere i Rebild Kommune kan mærkes i kommunekassen.

– “Byg Nordisk” ligger på Rådyret, som jo er en privat udstykning. Det er rigtig positivt, at private udstykkere er med til at imødekomme det store behov for byggegrunde, som vi oplever lige nu, slutter Leon Sebbelin.

Rebild og omegn

Se flere artikler