To formodede gerningsmænd til knivdrab efterlyses

13. september 2018
To formodede gerningsmænd til knivdrab efterlyses

.
Af Helle Schiønning

Der er tale om en efterlysning af den 28-årige Kion Hjaltalin Bertelsen og den 24-årige Mohammed Omar Royeq.

“Hvis man har oplysninger om, hvor disse to mænd befinder sig, så skal man straks ringe til os på telefon 114,” siger efterforskningslederen, politikommissær Carsten Straszek.

“Lad være med selv at rette henvendelse til dem, men ring til politiet med informationen.”

Eftersøgning i gang
Politiet leder fortsat intensivt efter de formodede gerningsmænd – derfor vil man kunne se forøget politi-patruljering i hele landsdelen. Da efterforskningen stadig pågår på fuldt tryk, kan politiet ikke på nuværende tidspunkt udtale sig om muligt motiv, ligesom de helt præcise omstændigheder før, under og efter knivdrabet endnu ikke er fuldt belyst.

“Vores indledende efterforskning gav os hurtigt efterretninger om, hvem de formodede gerningsmænd er – så vi har fornuftige spor at gå efter. Det er et spørgsmål om tid, før vi finder dem, så de kan lige så godt melde sig selv,” siger politikommissær Carsten Straszek.

Drabet sket i Haverslev
Nordjyllands Politi modtog 12. september 2018, kl. 21.28 via 112, melding om et voldsomt slagsmål på adressen Industriparken, Haverslev, 9610 Nørager. Da meldingen indgik til alarmcentralen, blev der øjeblikkeligt sendt patruljer til adressen – en tankstation. Ikke så lagt fra adressen fandt politiet en 35-årig mand, der var stukket med kniv. Manden blev 20 minutter efter alarmopkaldet, kl. 21.48, erklæret for død af en tilkaldt læge.

Stadig politi på gerningsstedet
Der efterforskes stadig omkring gerningsstedet, og derfor er politiet følgelig tilstede i området ved Haverslev. Politiet har hele aftenen og natten været i gang med at indsamle og sikre spor, afhøre personer antruffet på stedet samt ved at foretage en række tekniske undersøgelser.

Politiet har, kort efter kl. 03, på en adresse i Aalborg anholdt en 20-årig mand og sigtet ham i sagen. I skrivende stund kan politiet ikke udtale sig yderligere om denne anholdte og forbindelsen til sagen.
De nærmeste pårørende til den dræbte mand er underrettet.

Nordjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke flere oplysninger i sagen.

Rebild og omegn

Se flere artikler