Succesfuld nytårskur for iværksættere

19. januar 2018
Succesfuld nytårskur for iværksættere

crowdfunding

.
Af Helle Schiønning

Iværksættere fra flere nordjyske kommuner mødtes onsdag den 17. januar til nytårskur på Nørlund slot, for at få dybere indblik i opbygning af crowdfunding kampagner, samt udvidelse af ens professionelle netværk.

Med levende lys fra lysestager i riddersalen på slottet, havde iværksættere mulighed for at læne sig tilbage og blive inspireret af eksperter, samt skabe nye forretningsrelationer i et nystartet kalenderår.
Business Rebild, Mariagerfjord Erhvervsråd, Iværksætter Væksthimmerland og Nordjysk NewBizz var medarrangører på arrangementet Iværksætteri på slottet et arrangement, som viste sig at have stor interesse for mange iværksættere i det nordjyske.

– Det glæder os, at vi kan samle så mange deltagere til et arrangement, hvor omdrejningspunktet er finansiering og professionelt netværk. Begge emner er meget relevante for iværksættere, hvilket i høj grad kom til udtryk i går, hvor dialogen både under og efter oplægsholdernes indlæg fik frit løb.

Dét at 3 kommuner går sammen styrker synergien, og er med til at skabe et stærkt samarbejde på tværs af kommunegrænserne, hvilket i sidste ende er til gavn for virksomhederne. Det var arrangementet i går et tydeligt bevis på, siger erhvervs- og turistchef hos Business Rebild, Jane Bejlegaard Lindberg.

Danmarks førende ekspert inden for , Michael Eis, som bl.a. har stiftet den reward-baseret crowdfunding platform Boomerang.dk, kickstartede arrangementet ved at fortælle om de mange muligheder der findes i crowdfunding universet. Derefter gik ordet til Simone Lemming Andersen, bestsellerforfatter og indehaver af Strategisk kommunikation, der fortalte om, hvordan det professionelle netværk opbygges og udvides.

Arrangementet blev afsluttet med tapas fra en lokal aktør, Café Nord i Støvring. Mens herlighederne blev indtaget havde deltagerne rig mulighed for at prøve kræfter med aktivt, at få styrket deres netværk og skabe nye forretningsforbindelser.

Læs også: Nordjysk købmand crowdfunder sig til overlevelse

Rebild og omegn

Se flere artikler