Stor åbningsfest hos Max Design i Terndrup | Festen fortsætter hele weekenden

22. september 2018
Stor åbningsfest hos Max Design i Terndrup | Festen fortsætter hele weekenden

.
Af Klaus Hansen

Der er malet, gulvene slebet af, solgt ud af udgåede møbler, holdt masser af leverandør møder på messer i Køln, Stockholm, København og Milano, flotte studier er opbygget med de nyeste varer og omsider kunne IDEmøbler Max Jessen i Terndrup åbne den nye flotte designafdeling Max Design.

Fredag var derfor en fest hos Max Jessen, der havde indbudt til reception og åbning af den nye afdeling.

Navnet på den nye flotte designafdeling er MAX Design og afdelingen er fyldt med de nyeste varer fra designbrands som:

HAY,
Ferm Living,
&tradition,
Menu,
WON,
SACKit,
Normann-Copenhagen,
Muuto,
House Doctor,
MUUBS, GAZZDA,
FDBmøbler,
Søren Lund
og mange andre spændende brands.

IDEmøbler Terndrup er en selvstændig møbelforretning og har derfor mulighed for selv at indkøbe varer ud over IDE sortimentet, så det kan godt betale sig at køre omkring Terndrup og gå en tur på de 7.000m2 inspirerende bolighus med alt i både klassiske og moderne møbler til hele huset og til hele familien.


Med de nye brands er vi oppe på mere end 100 leverandører ud over sortimentet fra IDEmøbler, fortæller Møbelhandler Lau Jessen og kikker stolt rundt

IDEmøber i Terndrup startede i 1951 på beskedne 16m2 og er i dag et af Danmarks største og ældste bolighuse. Der er omkring 25 ansatte foruden egen indretningsarkitekt tilknyttet forretningen, som yder forskellige gratis services, som en stolebus til ældre og handicappede, som ikke selv har mulighed for at komme til forretningen, man kan booke indretningsarkitekten gratis en time til hjælp med indretning og boligstyling eller booke en sengespecialist, så man er sikker på det rigtige sengekøb. Året har akkumuleret et fint overskud, som nu investeres i det nye Designhus.

Der er nemt at besøge møbelhuset, da der er åbent hver dag året rundt, undtaget på helligdage. Webshoppen er selvfølgelig åben 24 timer og der leveres varer til hele Danmark fra forretningen i Terndrup.

Der er stor åbningsweekend med reception fredag, masser af gode tilbud, lækkerier hele weekenden for store og små, Goodie bags til de første kunder alle 3 dage og en masse konkurrencer både i huset og på Facebook.

Rebild og omegn

Se flere artikler