Spøgelsesbilist fra Støvring på E45

31. august 2017
Spøgelsesbilist fra Støvring på E45

.
Af Helle Schiønning

I nat kl. 0147 fik Nordjyllands politi en anmeldelse om en spøgelsesbilist der kørte på E45 i sydlig retning i det nordgående spor.

Det drejede sig om en hvid Peugeot 106 og bilen blev ført af en 78 årig mand fra 9530 Støvring.

Føreren af den hvide bil var formentlig kørt på motorvejen ved Hauerslev afkørslen i den forkerte retning og forsatte mod syd.

En patruljebil med udrykning blev sendt til motorvejen ved Hauerslev og de fik kort efter øje på bilen der kørte i den forkerte retning på E45 mens patruljebilen kørte i det sydgående spor og signalerede med udrykningslys og lygter til spøgelsesbilisten.
Spøgelsesbilisten fortsatte alligevel uden at reagere på dette. Hastigheden var mellem 30-50 km. i timen og bilisten fortsatte i 2. vognbane.

Samtidigt blev en anden patruljebil sendt til E45 Hobro Vest afkørslen og her blev 2 lastbiler bragt til standsning og brugt til afspærring af E45.

Kort efter kom spøgelsesbilisten kørende og standsede da han så at motorvejen var spærret – hvorefter politiet fik standset den farlige kørsel.

Føreren af bilen var konfus, ædru og uforstående over for politiet.

De pårørende blev kontaktet og han blev kørt til de pårørendes bopæl i Støvring området.

Føreren kan se frem til en sigtelse for at køre i forkert retning på E45 og kan forvente en frakendelse af kørekortet, fortæller Vagtchef Karsten Højrup Kristensen.

Rebild og omegn

Se flere artikler