Spar Nord Fonden donerer nyt udstyr til fuglegruppe i Rold Skov

24. januar 2018
Spar Nord Fonden donerer nyt udstyr til fuglegruppe i Rold Skov

Spar Nord Fonden

.
Af Helle Schiønning

En gruppe af ivrige fuglekiggere i omkring Rold Skov, Rold Skov Gruppen, har gennem en årrække afholdt foredrag og møder om fugle på Skillingbro Naturskole ved Thingbæk Kalkminer.

Takket være en gavmild donation fra bliver forholdene fremover endnu bedre i forbindelse med gruppens arrangementer.

Spar Nord Fonden har nemlig sponseret en spritny projektor i høj kvalitet, sammen med et nyt, stort lærred. Hermed bliver fremvisning af billeder og film endnu bedre end i dag, hvor gruppen bruger en noget mindre og ældre skærm.

Vi er utroligt glade og taknemlige for det nye udstyr fortæller Gitte Holm, medlem af Rold Skov Gruppen og initiativtager til at søge penge ved Spar Nord Fonden. Den nuværende skærm er lige lille nok til f.eks. fremvisning af fuglebilleder, hvor det kan knibe med at se fra de bageste rækker.

Vi afholder en god håndfuld arrangementer henover vinteren, hvor spændende og dygtige fuglefolk kigger forbi og viser billeder og fortæller om fugle. Nu bliver oplevelsen endnu bedre, for den nye projektor viser billederne i en fantastisk kvalitet. Vi glæder os meget til at tage den i brug, slutter hun.

Første gang projektoren kommer i brug er d. 12. februar, hvor lokale fugleeksperter inviterer indenfor til et mini-kursus i fuglestemmer.

Udover aktiviteter på naturskolen arrangerer gruppen løbende fugleture rundt i Himmerland, hvor alle med interesser for fugle er velkomne.

Mere information om gruppen og dens arrangementer kan findes her

Om Spar Nord Fonden
Spar Nord Fonden er en almennyttig fond, hvis donationer kommer et bredt udsnit af befolkningen til gode.

I snart to årtier, har Spar Nord Fonden årligt doneret ca. 30 millioner kroner til tusindvis af små og store initiativer rundt om i Danmark. Vi måler vores succes på bredden af smilene, vi skaber og på styrken af de fælleskaber, vi er med til at danne.

Læs også: Spar Nord støtter 10 lokale projekter

Rebild og omegn

Se flere artikler