Skolefusion i Terndrup består

1. september 2017
Skolefusion i Terndrup består
Screenshot

.
Af Helle Schiønning

Byrådet i Rebild Kommune har i aftes vedtaget, at skolefusionen fortsætter. Det fortæller TV2 Nord.

Med stemmerne 14 mod 11 kasserede byrådet indstillingen fra Børne- og Ungdomsudvalget, om at opløse fusionen mellem Terndrup, Blenstrup og Bælum skoler.

– Jeg er naturligvis glad for afstemningen. Det var det, vi ønskede. Og vi synes det ville have været en skam, hvis fusionen, der først lige er trådt i kraft, allerede nu skulle ophøre, siger byrådsmedlem Peter Bak (K).
Fusionen af skolerne er allerede i gang med en overgangsordning i skoleåret 2016/17 med fælles ledelse. Fusionen betyder, at de tre skoler har én fælles leder og fælles økonomi. 

– Jeg er jo ærgerligt. Jeg tror ikke, at det har det var løsningen lige nu og her. Så jeg er betænkelig. Jeg er meget betænkelig for Terndrups Skoles fremtid lige nu. Jeg er bange for, at det her det ikke giver ro, siger byrådsmedlem Allan Busk (Å). 

Onsdag fratrådte fælleslederen for de tre skoler Martin Finderup Andersen, ligesom en mellemleder tidligere på måneden fratrådte

Rebild og omegn

Se flere artikler