Rift om pladserne ved events i Rebild

3. februar 2018
Rift om pladserne ved events i Rebild

Rold Skov

.
Af Helle Schiønning

Der er god gang i tilmeldingerne til årets outdoor events i
og Rebild Bakker. Enkelte er helt udsolgt, og andre arrangementer nærmer sig et punkt, hvor man bør tilmelde sig inden alt for længe for at være sikker på at få en plads.

8 Timers Trail Challenge den 30. juni er totalt udsolgt. Det populære løb har en rute på 6,69 km med 218 højdemeter. Man kan vælge at løbe ruten alene i alle otte timer, være to seje, der skiftes til at løbe, eller at være fire personer om at dele strabadserne. De 400 billetter er revet væk, og der står 100 på venteliste. Deltagerne kommer så langt væk fra som fra Oslo.

Endnu billetter til Tri ved søen
For tredje gang arrangeres en triathlon-weekend i Rold Skov. I år ligger weekenden den 26. og 27. maj. Arrangøren, Triathlon for alle, gør opmærksom på, at løbet, der har seks kortere og længere distancer, kan være et godt sted at starte, hvis man ikke har prøvet kræfter med triathlon før. Børn kan også deltage. Der er plads til 500 deltagere, og der er mindre end 50 pladser tilbage.

Rebildløbet med Bettefanden i hælene
Som navnet afslører byder Rebildløbet 2018 også på kulturelle og underholdende indslag. Den 9. juni kan man at løbe én af fire distancer fra halvmaraton til én km børneløb og dertil kommer oplevelserne, når Rebildløbet genopliver den sagnomspundne røverkultur. Der er ca. 250 tilmeldte, og der er stadig pladser.

Læs også: Rold StorKro og Rebild kommune sætter skovturspakke med opera på højkant

Rold Skov og Rebild Bakker er Triatland Rebild
Der afholdes årligt mere end 30 outdoor sportevents i Triatland Rebild, der geografisk udgøres af Rebild
Kommunes centrum i Rebild Bakker og Rold Skov. Ud over de nævnte events er de mere spektakulære arrangementer:
XTERRA Duathlon Serie den 22. april, 6 timer i Rold den 19. maj, 10 timer i Rebild den 16. juni, DGI Hærvejsløbet den 23. juni, Triatlandløbet den 22. august, Cykelstafetten / Carlos Sastre Classic den 2. september og Rebild2Dages den 15. og 16. september.

Rebild og omegn

Se flere artikler