Rekordstor juleafslutning på Volstrup

21. december 2017
Rekordstor juleafslutning på Volstrup

.
Af Klaus Hansen

– Mere end 60 mennesker var mødt frem en blanding af aktive juniorer, forældre og søskende, fortæller Hans Mikkelsen, Formand, Volstrup Golfklub.

I dagens anledning var der arrangeret aktiviteter, så alle kunne være med uanset kvalifikationer og alder. Her kunne juniorerne vise resten af familien, hvor svært legen med den lille bold kan være og samtidig give bevis på hvor langt de selv er kommet i løbet af den forgangne sæson.

Volstrups egen verdens bedste hjælpetræner Claus Ellegaard Petersen havde sammen med et stærkt team af blandt andre ældre og tidligere juniorer kreeret en meget udfordrende minigolfbane med både høj sværhedsgrad og kunstnerisk klasse. Det gør de for øvrigt flere gange i løbet af sæsonen, når temperaturen er nedadgående, og det ikke længere er sjovt at træne udenfor.

Heldigvis har Volstrup Golf et enestående indendørs golf center, som alle medlemmer nyder godt af i vintermånederne. Her bliver der både trænet og leget, når der er juniortræning hver mandag og onsdag i løbet sæsonen. Således også i mandags hvor der udover minigolfbanen var arrangeret flere andre konkurrencer for juniorerne og de deltagende familiemedlemmer. Det hele blev rundet af på rigtig julemaner med gløgg og æbleskiver. Og træningen fortsætter selvfølgelig igen efter nytår selvom der nok er en del af juniorerne, der allerede er at finde i indendørs centret i løbet af juledagene.

Volstrup Golfklub,s juniorafdeling har i 2017 haft stor tilgang af børn, der gerne vil lære at spille golf. Der er i øjeblikket 25 mindre drenge og piger, som træner i klubben.

Rebild og omegn

Se flere artikler