Rejsegilde på bæredygtig daginstitution

1. september 2018
Rejsegilde på bæredygtig daginstitution

.
Af Helle Schiønning

Daginstitutionen Rådyret bliver bygget som følge af den meget store tilflytning af børnefamilier der har været de seneste år i Rebild Kommune og især i Støvring.

Vuggestue og børnehave
Rådyret kommer til at rumme både vuggestue med plads til 30 børn og børnehave med plads til 60 børn. Dermed er den et alternativ til de forældre der foretrækker en daginstitution fremfor dagpleje til familiens yngste.

Høj kvalitet med grøn profil
Rebild Kommune har ønsket et byggeri som både er af høj kvalitet og er bæredygtigt. Bæredygtighed er mange ting – også når det drejer sig om byggeri. Der bliver blandt andet brugt materialer som er nedbrydelige og/eller kan genanvendes ligesom der naturligvis er fokus på lavt energiforbrug.

Den nye institution åbner efter planen den 1. februar 2019 – og fra den 1. september 2018 er det muligt at skrive sit barn op til institutionen.

Endnu et byggeri på vej
Allerede nu er der planlagt endnu en daginstitution i Støvring på Klepholmvej. Byggeriet starter medio 2019 og står færdigt i 2020.

Foto: Bygningskonstruktør og projektleder Jakob Dahl forklarer de kommende brugere af Rådyret, om traditionen med at kaste sten efter en flaske til den knuses.

Rebild og omegn

Se flere artikler