Rebild Kommune løfter sløret for udbudsopgaver i 2018

5. november 2017
Rebild Kommune løfter sløret for udbudsopgaver i 2018

.
Af Helle Schiønning

Torsdag den 2. november blev der afholdt dialogmøde for alle aktører i bygge- og anlægsbranchen i Rebild Kommune i Business Park Nord, Støvring, og interesse for fremtidige udbudsopgaver i kommunen var stor med 37 deltagende fra hele kommunen.

Virksomhederne blev præsenteret for alle kommende kommunale opgaver, der bliver udbudt i 2018 inden for byggeri-, drift- og anlægsopgaver, samtidig fik de mulighed for at komme i tæt dialog med borgermester Leon Sebbelin.

– Dialog er altid en god ting. Helt konkret fortalte vi om, hvilke anlægsopgaver der kommer i udbud til næste år. Men det var også en god lejlighed for at præsentere erhvervsrettede tiltag, vi er i gang med eller som planlægges igangsat. Samtidig fik vi virksomhedernes bud på, hvordan de oplever kommunes erhvervsrettede tilbud og service. Bud, der så kan indgå i det løbende arbejde med hele tiden at udvikle tilbuddene, udtaler borgermester Leon Sebbelin.

Under dialogmødet fik virksomhederne ligeledes muligheder for at komme med konkrete indspark til nye initiativer inden for bygge- og anlægsbranchen, og få en snak med ledende repræsentanter fra de respektive forvaltninger i kommunen i forhold til specifikke udfordringer, som virksomhederne står overfor.

– For os er det vigtigt at vide, hvilke udbudsopgaver der er i kommunen. Ved at komme i dialog med medarbejdere fra de forskellige forvaltninger bliver der et mere åbent samarbejde mellem erhvervslivet og Rebild Kommune. Når vi får afstemt konkrete problemstillinger i branchen, er der et større belæg for at få skabt et fremtidigt samarbejde, siger René Thomasbjerg, indehaver af Lars Pedersen & Søn A/S, efter deltagelse i mødet.

Under mødet var der en god og aktiv dialog mellem kommunen og virksomhederne, og der blev ligeledes sparret om helt konkrete muligheder for bygge- og anlægsbranchen i kommunen.

Rebild og omegn

Se flere artikler