Rally Cross i tæt DM-slutspurt

8. september 2018
Rally Cross i tæt DM-slutspurt

.
Af Klaus Hansen

– Danskerne gjorde sig flot bemærket i 2018-udgaven af det nordeuropæiske 2WD-mesterskab i Rally Cross, oplyser Finn Knudsen. Nu sigter kørerne mod at score de afgørende matchpoint til DM-medaljerne. Her bliver der konkurrencefight til allersidste meter, idet deltagerne ikke har mulighed for at “smide” dårlige resultater væk.

I den serienære 1,6 liters klasse er der dækket bord til en hektisk DM-afgørelse. MNJ’eren Mathilde Lindrup ligger lige i slipstrømmen på vendelboen: Simon Haven. Bror Frederik har derimod fokus på at score DM-bronze i klassen med en placering som foreløbig firer.

Hos de tunede SUPER 1600-biler fortsætter den interne MNJ-fight, hvor Emil Nielsen i Citroën Saxo har oparbejdet en solid DM-føring foran Morten Kok i Honda Civic. Majbritt Linnemann (Peugeot 208) har vist stigende fartkurve, og får konkurrence af den nykårede bronzevinder i det nordeuropæiske mesterskab: Mads K. Andersen i VW Polo.

– I SUPER 2000 har superfighteren Allan Jørgensen oplevet en god sensommer, konstaterer Finn Knudsen. Konkurrenceheldet og dramaet har været på hans side, og derfor er Allan tilbage i DM-chancerne med en foreløbig treer i Opel Corsas C’eren.

Samme nytte af konkurrence-anstrengelserne har svigtet Kenneth Konge i BMW E36. Den nykårede vice-nordeuropæiske mester har derfor svoret DM-revanche på hjemmebane, men kommer i vanligt skrapt selskab af Peter T. Jensen (Volvo) og svenskeren Mikael Persson (VW Golf).

Rebild og omegn

Se flere artikler