Private dagplejere i heldagslegestue

21. august 2017
Private dagplejere i heldagslegestue

.
Af helle Schiønning

Katrine Vink, som har Gl. Skørping dagpleje og Line Fischer, som har Oplev Naturdagpleje mødes nu i heldagslegestue med deres 10 skønne dagplejebørn.

Katrine, Line og deres dagplejebørn, har været vant til at være sammen en formiddag om ugen hos Katrine. Nu har de fået lavet en aftale, om at være i de fantastiske lokaler i “den gamle butik” i Gl. Skørping om torsdagen, og så er det heldagslegestue.

“Dagplejebørnene bliver afleveret og hentet i legestuen, så har de hele dagen til at lege, gå ture og lave aktiviteter. Katrine og jeg har nu været af sted i heldagslegestue to gange og det er gået helt fantastisk. Der spares en masse tid, ved børnene ikke skal pakkes i bilen og “hjem” og sove til middag.

Det har været en rigtig god start og Katrine og jeg kan tydelig mærke, at børnene kendte hinanden i forvejen. Så de er faldet til i de nye omgivelser med det samme.

Der er dejlig plads inde til at tumle og lege, og et rum, hvor alle kan spise sammen ved et langt bord. Tæt ved ligger en legeplads med en hoppepude.

Det er rigtig godt for børnene, de lærer også at være sammen med en lidt større flok børn inden de skal i børnehave. Og så er der også nogle børn, som vil komme til at gå i børnehave sammen fra både Gl. Skørping dagpleje og Oplev Naturdagpleje, når den tid kommer, slutter Line Fischer.

Rebild og omegn

Se flere artikler