Online trykkeri i Ravnkilde

25. september 2018
Online trykkeri i Ravnkilde

Besøg vorestrykkeri.dk her

.
Af Klaus Hansen

Der findes efterhånden mange webshops, hvor man selv kan designe sin kalender. En af dem er “Vorestrykkeri.dk”.

“Vores trykkeri” ligner umiddelbart alle andre kalendershops. Men der er ganske anderledes ved “Vores trykkeri”.

Lige rundt om hjørnet

Når du bestiller din kalender online på vorestrykkeri.dk, bliver den trykt lige rundt om hjørnet i Ravnkilde helt præcist.

Det er det grafiske hus Degn Grafisk, der står bag “Vores trykkeri”. Virksomheden har eget digitaltrykkeri og trykker alt lige fra visitkort over brochurer og magasiner til roll-ups og klistermærker. Og nu altså også personlige kalendere, der bliver bestilt online.

“Vores kunder har altid været velkomne i vores hus. Men det er jo ikke alle, der kommer forbi Ravnkilde. I stedet for at flytte vores virksomhed fra Ravnkilde til fx Aalborg eller Århus har vi i stedet valgt at invitere kunderne indenfor i vores onlinebutik,” siger Henrik Degn, direktør i Degn Grafisk.

“Men vil du gerne se, hvordan din fotokalender bliver trykt, er du stadig velkommen til at kigge forbi Ravnkilde”, tilføjer Henrik Degn.

Det skal være nemt og godt

Det er nemt at lave din fotokalender på vorestrykkeri.dk. Som på alle andre kalendershops kan du naturligvis vælge mellem forskellige designs, størrelser og papirtyper. Vores trykkeri adskiller sig imidlertid ved at have færre valgmuligheder. Og det har pudsigt nok vist sig at være en succes.

Henrik Degn forklarer: “Vi har valgt at gå den modsatte vej end alle de andre. Frit valg på alle hylder er nemlig ikke altid lykken. De færreste ved, hvilket papir der egner sig til en vægkalender, eller hvilken trykkemetode skal de skal vælge for at få en kalender, de er tilfreds med.

Vi har brugt vores mange års erfaring med design og tryk til at træffe de valg, der giver det bedste resultat. Vi har fx udvalgt de typer papir, der egner sig bedst, så kalenderen ikke falder fra hinanden, inden vi når Kristi Himmelfartsdag. Vi har også begrænset antallet af designs, så vi er sikre på, at kalenderen ser ordentlig ud.”

Hvordan kan det være så billigt?

Det, der måske overrasker mest, er, at et lille, lokalt trykkeri kan være med på prisen, når man sammenligner med de store trykkerier.

“Vores trykkeri er fuldautomatiseret, og vi gør brug af de nyeste teknologier og udstyr inden for branchen. Det betyder, at oplagets størrelse ikke betyder så meget for prisen, så selv om vi kun skal trykke 2 eller 5 eksemplarer af en kalender, kan vi stadig gøre det billigt,” forklarer Henrik Degn.

Hvad er en fotokalender?

En fotokalender er en kalender, hvor du kan indsætte dine egne billeder fra hverdag, fest og ferier. Så kan du kan smile over de gode oplevelser med børn, venner og familie, hver gang øjet falder på din kalender på køkkenvæggen.

En personlig gave

En fotokalender er en oplagt gave til alle dem, du holder af og gerne vil dele jeres fælles mindre med. Mormor vil blive varm om hjertet, når mindes strandturen med børnebørnene, og vennerne vil grine højt, når de kigger på billederne fra jeres 80’er fest. Og ungerne vil blive stolte, hver gang de genoplever fodboldsejren eller den første cykeltur uden støttehjul.

Hvad er en familiekalender?

En familiekalender er et næsten uundværligt redskab i hverdagen for den aktive familie. Kalenderen har plads til aktiviteterne for hvert enkelt familiemedlem og ikke mindst: Til jeres egne billeder. Med familiekalenderen kan I holde styr på fodboldkampe, skolefester og tandlægebesøg, og samtidig blive mindet om jeres gode oplevelser, når I hver dag kigger på billederne fra badeferien eller juleaften.

Rebild og omegn

Se flere artikler