Nyt tandlægeteam i Terndrup

28. november 2017
Nyt tandlægeteam i Terndrup

.
Af Helle Schiønning

Fra 1.sep er der kommet et nyt tandlæge team i Terndrup, Dommerhaven11.

Tandlægerne Vahid og Leila blev færdiguddannet som tandlæger for 10 år siden.
De er både uddannet fra Københavns universitet og et af Irans bedste universiteter.
I de 10 år har de arbejdet i både offentlige og private klinikker, her i blandt deres egen tandlægeklinik i Iran.

I 2013 flyttede de til Danmark sammen. De deltog i de obligatoriske kurser, teoretiske og praktiske eksaminer afholdt af Styrelsen for patient sikkerhed og opnåede dansk autorisation til selvstændigt virke som tandlæger.
Derefter startede de med at arbejde i Hobro som tandlæger. Vahid som er uddannet både tandlæge og tandteknikker har været klinikejer i Hobro siden 2015 og nu har han overtaget klinikken i Terndrup, hvor han trækker på sin erfaring som tandteknikker og tandlæge.

Vahid siger:

” Vi er et team med veluddannede og smilende klinikassistenter Marianne og Helena og en dygtig receptionist Helle som har vært ansat i klinikken mange år. Vi har godt udstyr og maskiner bl.a. Panorama røntgen apparat, kirurgiske redskaber og protese håndterings instrumenter i Terndrup Tandlæge Center. Vi kan næsten foretage alle former for behandlinger i huset. Klinikken er lige blevet godkendt af Styrelsen for Patient Sikkerhed kvalitet og hygiejnemæssigt. Vi er rigtig glade for at arbejde i Terndrup og vi har som mål at give den bedste service til borgerne.”

Rebild og omegn

Se flere artikler