Nyt og lokalt webbureau ser dagens lys i Bælum

22. februar 2024
Nyt og lokalt webbureau ser dagens lys i Bælum

Simon Kanstrup Pedersen er indehaver af Letsdesign.dk, som er et nyt lokalt webbureau i Bælum.

Simon har været i IT branchen i de sidste 10 år, hvor han har hjulpet adskillige erhvervsdrivende med deres digitale tilstedeværelse i form af hjemmesider, webshops og søgemaskineoptimering.

– Jeg er utrolig glad for endelig og kunne slå mig ned som selvstændig, og jeg glæder mig utrolig meget til at kunne hjælpe de lokale virksomheder i gang med deres webløsninger. Det er vigtigt for mig at udvikle gennemarbejdede webløsninger, og at de lokale erhvervsdrivende ved at de har et lokalt webbureau som de kan stole på, og hvor en aftale er en aftale, fortæller Simon Kanstrup Pedersen.

Letsdesign.dk tilbyder at udvikle din hjemmeside eller webshop og tilbyder også en serviceaftale til den fremtidige drift af hjemmesiden. Herudover er det en mulighed og tilvælge hosting af dit website, så du kan samle hele pakken nemt og bekvemt ét sted.

– Hos mig betaler du et engangsbeløb for at få udviklet din hjemmeside eller webshop, ingen dyre abonnements løsninger, hvor du ikke helt ved hvad du betaler for, fortæller Simon.

– Hvis du kunne tænke at høre mere eller at samarbejde med mig, så tag kontakt jeg garanterer godt og langt samarbejde.

Du kan kontakte Simon på mail sim@letsdesign.dk og telefon +45 36 20 52 36

Rebild og omegn

Se flere artikler