NYT firmaløbskoncept med fokus på det sociale

16. juni 2017
NYT firmaløbskoncept med fokus på det sociale

Fakta om Triatlandløbet

.
Af Helle Schiønning

Hører du til dem, der indimellem undrer dig over, hvorfor store firmaløb ofte afvikles, så deltagerne ikke har lejlighed til at hygge sammen bagefter, fordi deltagerne løber på forskudte tidspunkter? Ja, så er du ikke den eneste. I det nye firmaløbskoncept, Triatlandløbet, løber alle deltagere på samme tidspunkt – så alle også kan hygge og netværke på samme tidspunkt.

Anne Voss, medarrangør af Triatlandløbet fortæller
– Vi har længe hørt et ønske fra nordjyske virksomheder om et firma-løb, med fokus på det sociale aspekt. Et koncept, hvor der var tid til at hygge med kollegerne og netværke med folk fra andre virksomheder. Vi har skræddersyet Triatlandløbet i Rold Skov til formålet og vi topper hvad, der også bliver en stor naturoplevelse oplevelsen med en lækker picnickurv bestående af fortrinsvist lokalt producerede råvarer.
Triatlandløbet afvikles 23. august og finder sted midt i Triatland Rebild den efterhånden landskendte outdoor-sportsdestination med centrum i Rebild Bakker og Rold Skov.

– Vi har fundet de perfekte rammer for løbet midt i Danmarks største sammenhængende skov. Der bliver masser af sanseindtryk og helt andre indtryk end dem man får ved f.eks. stafetterne i byerne, hvor udsigten ofte er villakvarterer eller højt byggeri, siger Anne Voss
Rebild Kommune er en af flere virksomheder, der bakker op om det nye løbskoncept og kommunens borgmester, Leon Sebbelin, imødeser løbet med begejstring,

– Vi bakker op om firmaløbet Triatlandløbet og vi opfordrer kommunens egne medarbejdere til at medvirke. Konceptets fokus på det sociale aspekt, hvor deltagerne har reel mulighed for at hygge sammen efter løbet, tiltaler os og vi tror løbet på sigt, kan være med til at øge networkingen på tværs af virksomheder i hele Nordjylland.
Bag Triatlandløbet står arrangørerne af succesen Rebildløbet, men i modsætning til dette, der primært henvender sig til privatpersoner og familier, er Triatlandløbet møntet på virksomheder og privatpersoner i hele Nordjylland.

– Vi ser Triatlandløbet som en stærk udvikling af de gode erfaringer vi allerede har gjort os med vores lokale erhvervsnetværk. Rebild Kommune har meget mere at tilbyde end attraktive placeringer. Virksomheder og deres medarbejdere får den fulde pakke og det kan nu opleves på første hånd, sammen med andre erhvervsdrivende til vores nye firmaløb, fortæller Jane Bejlegaard Lindberg, Erhvervs- og Turistchef, Rebild Kommune

Løbet er for alle privatpersoner, men også virksomheder, der vil forkæle deres medarbejdere og samtidig netværke med andre Nordjyske virksomheder.
Inklusive i beløbet på 150 kr. per deltager (600 per hold), indgår en lækker picnic-kurv, fortrinsvist bestående af lokale råvarer.
Alle interesserede tilmelder sig senest den 10. august til løbet i hold af 4 personer.
Vinderen er holdet med den sammenlagt hurtigste tid.

Distance og sted:
5 km løberute med fire deltagere på hvert hold afvikles i Nørreskoven i Triatland Rebild bag Skørping Privathospital. Ruten løbes på grussti og skovbund.
4 km gå-rute med fire deltagere på hvert hold afvikles i skoven (bag Skørping Idrætscenter). Ruten er hyggelig og let kuperet.
For mere information omkring Triatlandløbet, kontakt venligst:
Løbsarrangør Anne Voss: Tlf. 2637 4270
Løbsarrangør Patrick Lemmonier: Tlf. 2577 0150

Rebild og omegn

Se flere artikler