Nyt domicil og Åbent hus hos Jysk Transportservice

23. juni 2017
Nyt domicil og Åbent hus hos Jysk Transportservice

.
Af Helle Schiønning

Jysk Transportservice i Nørager laver logistikarbejde for Jysk Svinetransport A/S, der har kontrakt med slagteriselskabet Danish Crown a.m.b.a. om transport af slagtesvin og søer til danske slagterier. Der transporteres årligt ca. 3,5 mio. dyr.

Virksomheden tilbyder logistik løsninger med speciale indenfor Nichelogistik distributionsløsninger, vognmandskørsel og containerkørsel, fortæller underdirektør Thomas Fiil.

I Jysk Terminstransporter er vort primære virke i dag indenfor Dyretransport grisetransport Svinetransport.

Siden den første lastbil blev købt tilbage i 1924 har firmaet været en af landbrugets, entreprenørernes, håndværkernes og privates foretrukne lokale vognmand.

Vi har specialiseret os i salg og levering af sand og grus samt håndtering af stort set alle affaldstyper. Men hertil kommer, at vi udfører alle de opgaver, der kræves af et fleksibelt vognmandsfirma.

Vi tilbyder affaldshåndtering, Landbrugsplast, Entreprenør kørsel, kran kørsel, reparation af veje samt levering af sand, grus, Kosand, Knust beton, flis, bark og savsmuld.

For nyligt er firmaet rykket ind i nyt domicil på Industriparken 8 i Haverslev, og holder derfor åbent hus lørdag den 24.6 mellem kl. 11 og 16 for kunder, forretningsforbindelser og samarbejdspartnere.

Borgmester Leon Sebbelin fra Rebild kommune holder kl. 12 tale om udvikling i Rebild kommune. Der vil også være tale ved bestyrelsesformand Niels Aage Nielsen, samt ved direktør Ole Jensen.

Der er gris på grillen og øl på fad – alt er klart til en god dag!!

Rebild og omegn

Se flere artikler