Nyansat kontraktholder for Børnehusene Støvring Nord

29. november 2017
Nyansat kontraktholder for Børnehusene Støvring Nord

.
Af Helle Schiønning

Det var et 100% enigt ansættelsesudvalg, bestående af forældre, medarbejdere og daglige ledere – der i et stærkt ansøgerfelt – valgte at pege på Kenny.
-Jeg er overbevist om, at vi med Kenny Kjæhr som kontraktholder for Børnehusene i Støvring Nord får en leder, der både vil sørge for, at bevare alt det gode der er i de forskellige børnehuse og samtidig udvikle det samlede tilbud i området, siger Mads Rune Jørgensen, Børne- og Ungechef i Rebild Kommune.

En glad Kenny Kjæhr, glæder sig til at tage ansvaret for et, ifølge kontraktholderen, i forvejen veldrevet område. Ikke mindst glæder han sig til at medvirke til styrkelsen af de gode betingelser for læring og trivsel,

– Jeg er meget glad og stolt over at blive valgt som kommende kontraktholder for Børnehusene i Støvring Nord.

Området er i forvejen veldrevet og har dygtige institutionsledere og personaler. Vi skal nu sammen med en engageret forældrebestyrelse videreudvikle Børnehusene i Støvring Nord, hvor målet altid vil være, at skabe de bedst mulige betingelser for læring og trivsel for børnene. Jeg glæder mig meget til at komme i gang og lære børn, forældre, personaler og hele organisationen i Rebild Kommune at kende.

Fakta
Børnehusene Støvring Nord består af 3 institutioner: Naturbørnehaven Skovhuset, Børnehaven Bavnebakken og Børnehuset Kronhjorten.
Børnehusene er beliggende inden for 1 km i radius, hvor også Bavnebakkeskolen og SFOén Kernehuset har adresse. Samlet rummer Børnehusene cirka 220 børn.
Ledelsesmæssigt er Børnehusene Støvring Nord organiseret med en kontraktholder og 3 daglig pædagogiske ledere.
Kenny Kjæhr er ansat fra 1. januar 2018.

Rebild og omegn

Se flere artikler