Ny Sunset Boulevard uddeler 1000 gratis burgere

12. december 2017
Ny Sunset Boulevard uddeler 1000 gratis burgere

Konkurrence er en god ting

.
Af Helle Schiønning

På trods af sin undseelige størrelse med blot 765 indbyggere har Haverslev i det centrale Himmerland udviklet sig til et regulært knudepunkt for fastfood. Den attraktive placering ved motorvejens afkørsel 33 har nu også tiltrukket restaurantkæden Sunset Boulevard, der etablerer nyt spisested onsdag 15. december. Åbningen bliver en fest med konkurrencer, tilbud og ikke mindst 1000 kuponer til gratis burgere, som bliver delt ud i dagene op til premieren.

Jeg vil gerne hilse på de lokale borgere og deler derfor personligt de 1000 kuponer ud foran supermarkeder og andre samlingssteder. Jeg glæder mig helt vildt til åbningsfesten, som bliver noget af en ilddåb med masser af gæster. På den længere bane, har jeg en forhåbning om at skabe Danmarks største Sunset Boulevard. Med den fantastiske placering tror jeg på, at det kan lykkes, siger Per Jørgensen, ejer og restaurantchef i Sunset Boulevard i Haverslev.

Den ny Sunset Boulevard placerer sig tæt op ad konkurrenter, og kampen om de sultne kunder bliver hård. Per Jørgensen har dog is i maven og er sikker på, at mange gæster vælger den danske restaurantkæde.

Jeg ser kun konkurrencen som en god ting. Jeg tror, at der kommer endnu flere mennesker af sted og ikke mindst et anderledes kundesegment. Sunset Boulevard har sit helt eget sortiment, og vi kan tilbyde et ordentligt måltid mad, af gode råvarer, som altid er frisklavet efter gæstens bestilling, siger Per Jørgensen.

Restauranten får 88 siddepladser, et legeland til børnene og drive-in til dem, der hellere spiser derhjemme.

Ambitiøse forventninger
De seneste måneder har været hektiske for Per Jørgensen, hvor han har gennemført adskillige jobsamtaler og holdt snor i byggeprocessen. Den 30-årige aarhusianer har rigeligt med erfaring både fra Sunset Boulevard og i rollen som franchisetager.

I det seneste år har jeg arbejdet som souschef i Sunset Boulevard i Hedensted, der har en meget sammenlignelig placering. Derudover har jeg tidligere været medejer af fire 7-Eleven-butikker i Aarhus. Så med den gode placering, de spritnye faciliteter og et engageret team af erfarne og friske kræfter er jeg ikke bange for at sætte ambitiøse forventninger til driften, fortæller Per Jørgensen.

Foto: Byggeriet af Haverslevs nye Sunset Boulevard er i sin sidste fase, og Per Jørgensen er overbevist om, at alle detaljer i restauranten er klar til åbningen den 15. december. Foto: PR.

Rebild og omegn

Se flere artikler