Ny skoleleder til Karensmindeskolen i Støvring

24. januar 2018
Ny skoleleder til Karensmindeskolen i Støvring

Karensmindeskolen

.
Af Helle Schiønning

Henrik Weinkouff – ny skoleleder på pr. 1. marts.
Chef, ledere, forældrebestyrelse og repræsentanter for medarbejderne var enige. Alle 14 mand i ansættelsesudvalget pegede på 52-årige Henrik Weinkouff som ny skoleleder (kontraktholder) på Karensmindeskolen i Støvring.

– Med Henrik har vi fået en utrolig dygtig og erfaren leder. Han kan sammen med medarbejdere, forældre og de øvrige ledere sikre, at Karensmindeskolen fortsat er en skole, der på flotteste vis formår at forene faglighed og trivsel for eleverne, siger Mads Rune Jørgensen, børn- og ungechef i Rebild Kommune.

Det er en rutineret mand der 1. marts træder ind af døren. Henrik Weinkouff har 15 års erfaring som skoleleder og afdelingsleder i Frederikshavn Kommune senest på Nordstjeneskolen.

Henrik Weinkouff ser frem til at møde alle børn og voksne og opleve skolens hverdag.

– Det har været en spændende proces frem mod ansættelsen som skoleleder på Karensmindeskolen. Det er en skole, der er rig på liv og traditioner, og det glæder jeg mig til at være en del af. Jeg har mødt god energi og store forventninger fra skolebestyrelse, ledelse og medarbejdere, og jeg vil gøre, hvad der står i min magt for at leve op til disse, siger han.

Henrik Weinkouff bor i Nørresundby sammen med sin kone. Han har fire børn og tre børnebørn. Han har en fortid som landsholdsbokser og dyrker i øvrigt stadig forskellige former for kampsport.

Henrik Weinkouff er ansat pr. 1. marts 2018.

Fakta om Karensmindeskolen
Der går 669 elever på skolen

Skolen har klassetrin fra 0.-9. klasse der er tre spor på hver årgang

Der er i alt 85 ansatte lærere, pædagoger, teknisk/administrative medarbejdere og ledere

Søhulen er navnet på skolens SFO, der går ca. 260 børn.

Rebild og omegn

Se flere artikler