Ny projektleder hos Dansk Boligbyg bor i Terndrup

5. januar 2024
Ny projektleder hos Dansk Boligbyg bor i Terndrup

Simon Grønhøj Hørbye Jensen er ny projektleder hos Dansk Boligbyg. Han skal de kommende tre år arbejde på moderniseringen af en større boligforening, som både omfatter nybyggeri og renovering. Når projektet afleveres, vil det omfatte mere end 200 topmoderne lejeboliger i bebyggelsen i Aalborg.

Saltumvej er et stort alment boligområde i Aalborg, som administreres af Alabu Bolig. Områdets 120 lejligheder rives ned og erstattes af punkthuse og rækkehuse med i alt 182 boliger. Yderligere skal 19 gårdhuse renoveres. Entreprisen løses af Dansk Boligbyg i løbet af de kommende tre år. Her kommer Simon Grønhøj Hørbye Jensen til at arbejde sammen med fire kolleger.

Simon Grønhøj Hørbye Jensen er oprindeligt uddannet tømrer, men i 2014 valgte han at videreuddanne sig og blev uddannet bygningskonstruktør fra Professionshøjskolen UCN i 2017. Han har siden været entrepriseleder hos HP Byg A/S, bygge- og projektleder hosEurodan-Huse A/S og daglig leder hos Green House ApS. Om sit nye job og det første projekt hos Dansk Boligbyg siger han:

Det er det største byggeprojekt, som jeg har været en del af, og jeg ser frem til at lære en masse. Der er et godt fagligt fællesskab hos Dansk Boligbyg. Jeg oplever, at mange kolleger har lyst til at dele deres erfaringer og hjælpe mig. Ikke kun kolleger fra min egen afdeling i Aalborg, men fra hele Dansk Boligbyg.

Simon Grønhøj Hørbye Jensen bor i Terndrup ved Aalborg med sin hustru og tre børn på 3, 13 og 13 år. Ud over at træne derhjemme spiller han også padel tennis og badminton.