Ny formand for Den Sociale Fællesliste Rebild

27. marts 2018
Ny formand for Den Sociale Fællesliste Rebild

.
Af Helle Schiønning

Bestyrelsen aflagde beretning og glædede sig især over det flotte valgresultat. Et resultat der betød at listens spidskandidat fik suverænt flest stemmer i hele Rebild kommune og at den Sociale Fællesliste nu er anden størst i hele kommunen. Det betød også at listen rent mandatmæssigt gik fra tre til fire mandater i byrådet, forlyder det fra partiet.

Det kommer borgerne helt sikkert til at kunne mærke i kommunen da vi i endnu højere grad vil sørge for at borgernes stemme bliver båret ind i byrådssalen.

Det enorme stemmetal betød også et listen fik en formandspost og Allan Busk er ny formand for arbejdsmarkedsudvalget.

Den Sociale Fælleslistes nuværende formand Kaj Lundgård ønskede grundet meget højt arbejdspres at træde af som formand.

Ny formand blev Kasper Johansen fra Terndrup som har været med i bestyrelsen fra starten, Kasper har tidligere været formand for listens ungdoms afdeling så er godt inde i politikken og arbejder til dagligt som gruppeformand i 3F Aalborg Den Grønne Gruppe.

Den nyvalgte formand glæder sig til at stå i spidsen for Den Sociale Fællesliste som stadig har medlemstilgang. Især efter valget og oven på den uskønne konstituering mærkede vi en markant medlemstilgang og vi har nu tæt på 180 medlemmer.

Udover valget af Kasper Johansen som formand var der genvalg til hele bestyrelsen og til kasserer Morten Astrup. Der var nyvalg til suppleant John Jellesen

Efter generalforsamlingen var der valgfest og 70 af medlemmerne var mødt op til røde pølser og fadøl samt masser af god musik.

Rebild og omegn

Se flere artikler