Norlys Vækstpulje Nord har delt over en halv million kroner ud til projekter i kommunen – se hvilke

6. december 2023
Norlys Vækstpulje Nord har delt over en halv million kroner ud til projekter i kommunen – se hvilke

Knap 5 millioner kroner er netop blevet fordelt af Norlys Vækstpulje Nord til 74 projekter. Heraf befinder de 6 af projekterne i Rebild Kommune. De mange støttekroner går til projekter, der bidrager til en mere bæredygtig fremtid både for den grønne omstilling og det lokale fællesskab.

– Vi har modtaget mange spændende ansøgninger, som viser, at der er en stor interesse for at skabe en mere bæredygtig fremtid i vores region. Vi er glade for, at vi med Norlys Vækstpulje Nord kan være med til at støtte disse initiativer og gøre en positiv forskel for både den grønne omstilling og de lokale fællesskaber, siger Lene Schilling Muldtofte, formand for Norlys Vækstpulje Nord.

Støttebeløbene spænder i denne omgang fra 5.000 kroner til Aalborg Volley og helt op til 250.000 kroner til at gøre et rådgivningssystem til investering i nye energianlæg tilgængeligt for samfundet.

Energikrisen har fået mange danskere til at tænke i grønnere løsninger også for hjemmet. Leap Solutions fra Støvring vil gøre det endnu lettere for bygningsejere at træffe beslutninger om energioptimeringer. Selskabet har udviklet et system, der med en avanceret algoritme kan analysere en bygnings energiforbrug og derefter pege på, hvilke muligheder, der er for at reducere det. Norlys Vækstpulje Nord har støttet projektet med 250.000 kroner, som blandt andet skal gøre systemet tilgængeligt for samfundet.

Projekter i Rebild

Foreningen KulturStationen – scenebelysning i Salen: 50.000 kr.
Leap Solutions ApS – EcoGrid: 250.000 kr.
Rebild Sportsrideklub bedre belysning på Rebild Sportsrideklub: 75.000 kr.
FDF Suldrup – FDF Suldruo kredshus: 18.125 kr.
Støtteforeningen for Ravnkilde Børneunivers – energioptimering og bæredygtig belysning: 157.506 kr.
Haverslev IF – Haverslev Fitness: 100.000 kr.

Se den fulde liste over de 288 projekter, der har fået støtte fra Norlys Vækstpulje her.

Rebild og omegn

Se flere artikler