Mulig kattedræber på spil i Terndrup

8. maj 2017
Mulig kattedræber på spil i Terndrup

.
Af Helle Schiønning

En gruppe borgere fra det samme nabolag i Terndrup er i vildrede. I løbet af de seneste par måneder er flere af husejernes katte forsvundet på mystisk vis. Beboerne føler sig overbeviste om, at der er en kattedræber på spil. Det fortæller TV2 Nord.

Maria Jellesens kat Bumle forsvandt på mystisk vis for et par måneder siden. Nu er hun bange for, at kattedræberen har taget Bumle.

– Når der er så mange, der forsvinder, så er jeg ret sikker på, at der står nogen bag, siger katteejer Maria Jellesen.
Gitte Hedemann, der bor i samme nabolag, kan heller ikke finde sin kat, Josefine. I alt fem katte fra Fuglekvarteret i Terndrup er i løbet af de sidste par måneder forsvundet.

– Når en forsvinder, så tænker man bare når jeg, det sker jo, men så forsvinder nummer to og tre, så begynder jeg godt at blive mistroisk. Det er jo grosæsk og ubehageligt, at der et eller andet sted sidder en og indfanger vores katte og slår dem ihjel, siger Gitte Hedemann.
For nogle måneder siden blev en kat fundet stærkt medtaget og angiveligt med gift hældt i hovedet.

– Dyrlægen sagde, at det var spøjtegift og ikke noget, den selv var faldet ned i. Det var simpelthen noget, der var smurt ind i den, fortæller Maria Jellesen.

Katteejerne mener på ingen måde, at deres katte, der i øvrigt er øremærkede, bare er løbet hjemmefra eller blevet kørt over.

– Der er ikke fundet en eneste af dem, og vi har været ud at lede efter dem, siger Gitte Hedemann.

Rebild og omegn

Se flere artikler