Monica Beier ny leder af Børnehusene i Skørping

24. september 2017
Monica Beier ny leder af Børnehusene i Skørping

En grundig proces

.
Af Helle Schiønning

Et enigt ansættelsesudvalg har efter en grundig proces, valgt at ansætte Monica Beier som ny leder af Børnehusene i Skørping. Hun starter på det nye job 1. november i år, fortælles der fra kommunen.

Monica Beier er allerede et kendt ansigt i børnehaverne i Skørping, hvor hun i 1998 startede som souschef og daglig pædagogisk leder i det der dengang hed Vaskebjørnen. Da børnehaverne i 2012 fik samme administrative ledelse under navnet Børnehusene i Skørping og Vaskebjørnen samtidig blev nedlagt, fortsatte Monica Beier som daglig pædagogisk leder i den nye institution 100-m-skoven. Siden august i år, har hun været konstitueret leder af Børnehusene. Alt i alt har Monica Beier altså 19 års erfaring som leder af dagtilbud i Skørping og har i øvrigt siden 1991 arbejdet som pædagog.

Chef for Center Børn og Unge, Mads Rune Jørgensen ser da også frem til samarbejdet med den nye leder:
– Jeg kender jo allerede Monica som en yderst kompetent og vellidt leder, så jeg er ikke i tvivl om at hun er den helt rette til at føre det gode pædagogiske arbejde videre. Især er jeg glad for at det var et helt enigt ansættelsesudvalg der pegede på Monica efter en meget grundig proces med to samtalerunder hvor vi blandt andet ar udarbejdet en kompetenceprofil.

Glad og ydmyg
Hovedpersonen selv, glæder sig naturligvis til at komme i gang med den nye opgave og vil videreføre det gode arbejde:
– Jeg er naturligvis både glad og stolt over den tillid der bliver vist mig, men er også ydmyg over for opgaven. Det pædagogiske grundlag for arbejdet i Børnehusene er utrolig godt, og det vil jeg selvfølgelig føre videre, samtidig med at jeg vil gøre mit til at videreudvikle det, så både børn og ansatte kan få endnu bedre vilkår fremover, sige Monica Beier.

Et stærkt felt af ansøgere
Der var i alt ni ansøgere til stillingen hvoraf fem blev kaldt til 1. samtale. Af dem gik to videre til 2. samtale hvor de skulle blandt andet svare på lang en række spørgsmål for at tegne et billede af ansøgerens personlige kompetencer som leder. Det endte altså med ansættelsen af Monica Beier der starter i det nye job 1. november.
Stillingen blev ledig da Bente Devantie efter 23 år som leder, har valgt at skifte til en stilling som områdeleder for otte børnehaver i Randers Kommune.

Børnehusene i Skørping består at tre daginstitutioner, nemlig 100-m-skoven, Skovbjørnen og Skovtrolden.
Du er som journalist eller borger altid velkommen til at kontakte os for en udtalelse, baggrundsviden eller andet, du måtte have brug for. Vi har samlet kontaktoplysninger, vores sociale medier og nyttige links til blandt andet dagsordner og høringer.

Rebild og omegn

Se flere artikler