Margith Kostending udstiller farverige akryl-malerier i Rotunden

26. juli 2017
Margith Kostending udstiller farverige akryl-malerier i Rotunden

.
Af Helle Schiønning

Margith Kostending udstiller spændende og farverige akryl-malerier i ROTUNDEN på KulturStationen i august og september.

Margith Kostending er 58 år og autodidakt billedkunstner. Hun udtrykker ofte sine tanker og følelser i billeder, primært akryl på lærred. Margiths atelier ligger i Ørsted på Djursland.

Den kreative proces giver energi og rum for en meditativ tilgang til værket. I mine billeder bruger jeg ofte stærke farver og kontraster. Mønstre og detaljer er væsentlige elementer i mange af mine billeder og humor er ofte en god kontrast til det dystre i livet og i kunsten.
Mine motiver materialiserer sig ofte via oplevelser i såvel de ydre omgivelser som i mine tanker og følelser. Vil du se flere af mine billeder, så kan du besøge www.markos-art.dk eller gå ind på Facebook og finde Akrylmalerier Markos! siger Margith Kostending.

Rebild og omegn

Se flere artikler