Lopper & Luksus | Ny butik åbner i Gammel Skørping

26. april 2018
Lopper & Luksus | Ny butik åbner i Gammel Skørping
Kratgårdens Lopper & Luksus

.
Af Helle Schiønning

Kvinderne Birgit Blum Andresen, Jette Kvist Tolstrup, Laura Kristine Kvist Pedersen, Anne Mette Welling og Signe Welling Lindberg er vilde med lopper, retro, og recycling. De fik ideen om, at lave et fællesskab omkring deres store fritidsinteresse.

De har alle fem arbejde eller går i skole, men i deres fritid er de skattejægere og kreative sjæle.

Birgit Blum Andresen finder møbler og interiør fra forskellige årtier, til boligen.

Anne Mette Welling sælger nye punge fra Polkaprik, som er beklædt med retrostof fra 70erne og 80erne. Datteren Signe Welling Lindberg recycler tøj til en ny stil.

Jette Kvist Tolstrup kreerer islandsk strik til børn og voksne. Datteren Laura Kristine Kvist Pedersen sælger unikke smykker og moderne secondhand tøj. Blomster, miniaturemalerier og indramninger af smukke islandske heste har Laura på hylderne.

-Vi er alle fem skattejægere og går efter originale og spændende ting, som vi selv kunne finde på at købe, og stille i vores egen stue, fortæller Birgit Blum Andresen-

Laura fortsætter: -Fra måned til måned kommer der skiftende udstillere, som vi kalder Månedens Loppe. Altså folk der har lyst til at vise, hvad de arbejder med for tiden af kreative ting. –

Kratgården ligger i Gammel Skørping, som mange kender, fordi der er islandske heste.

Jette Kvist Tolstrup, som ejer Kratgården sammen med sin mand Lars Tolstrup, fortæller videre:

-På gården er der nok at kigge på for børnefamilier i åbningstiden. I stalden kan man klappe en sød hest. Fårene har fået lam, og på gårdspladsen spankulerer kælehønen Tulle rundt sammen med de andre høns og en and.

På åbningsdagen er der kaffe/te og kage til alle der kommer forbi.
Adressen er Kirkevej 6, 9520 Skørping, fra 10-14 begge dage.

Foto:
Fra venstre Birgit Blum Andresen, Laura Kristine Kvist Pedersen, Anne Mette Welling og Jette Kvist Tolstrup er klar til at åbne Kratgårdens Lopper & Luksus.

Rebild og omegn

Se flere artikler