Landsbyfest i Siem 10. juni

28. maj 2017
Landsbyfest i Siem 10. juni

Af Helle Schiønning

.

Lørdag d. 10. juni er der byfest i Siem, fortæller Henrik Stensgaard.

Dagen starter som vanligt med gratis kaffe og rundstykker kl. 10. Morgenbordet er sponseret af Terndrup Bageri, Ostebutikken i St. Brøndum og Meny kaffe.

På pladsen vil der være et aktivitetstelt hvor der ligger forskellige legeredskaber som hurtigt kan laves til en konkurrence. Der vil være stylter, tov til tovtrækning, store sække til sækkevæddeløb, stangtennis og meget mere. Så børn og barnlige sjæle skal bare finde nogen de vil udfordre og legen er i gang.
Igen i år er der det store berømte Soda-ball. Et kæmpe bordfodbold med udklædte sodavandsflasker som spillere. Her går man sammen i hold og så starter dagens turnering.
Måske der er hold fra St. Brøndum, Hellum eller Terndrup, der tør stille op i konkurrencen mod Siemenitterne? Tør du/I tage udfordringen op?

En vogn med hø bliver til dagens skattejagt, hvor børnene kan finde lækkerier, senere bliver der happy hour for de voksne, hvor det bliver lidt drikkelig guld, der skal findes.
Derudover er der jo det store loppemarked, den populære auktion, tombolaen osv. Skulle man ligge inde med ting til loppemarkedet, så kontakt gerne bestyrelsen.

Senere åbnes der for salg af hjemmelavede frikadeller og ribbenssteg m. tilbehør, burgere og pølser fra grill.

Ligeledes er der jo den meget populære og flotte børnebar. Her laves de mest indbydende børne-drinks i flotte farver, ligesom der her sælges is, baconchips og popcorn.

Kl. 13.00 åbnes der op for salg af lopper og tombola, med gevinster skænket af de erhvervsdrivende i Siem og omkringliggende byer.
Traditionen tro, er der kagekonkurrence om byens bedste og mest fantasifulde kage. Et uvildigt dommerpanel på 3 personer findes mellem gæsterne på pladsen, og så er det om at smage sig gennem de forhåbentlig mange lækre kager. Vinderne udnævnes kl. 14.30. Kagerne vil senere kunne købes til en kop kaffe. Alle kager der kommer inden kl. 14, er med i konkurrencen, så har du en lækker opskrift og har lyst til at bage, ja så er det bare om at melde sig til.

Auktionen starter kl. 16, og her bliver der forhåbentlig livlig aktivitet når de flotte gevinster skal sælges for højeste bud.
Kl. 18 bliver der dækket op til aftensmad med 2 slags kød fra grillen med stort salat og kartoffelbord.

Det er nødvendigt med tilmelding til spisningen om aftenen af hensyn til indkøb.
Tilmelding senest d. 8. juni til Hanne Sørensen, 40 82 41 43 eller mail: per@transport-handel.dk

Torsdag d.8. juni hentes der ting til loppemarkedet. Vi opfordrer alle der har noget i gemmerne, om at sætte det ud til vejen i Siem eller henvende sig til bestyrelsen, vi kommer gerne og henter det.

Rebild og omegn

Se flere artikler