Læserbrev: Vi kræver handling nu!

28. juli 2017
Læserbrev: Vi kræver handling nu!
Screenshot

.
Af Maybritt Toft Pedersen, Terndrup

Rebild kommune er endnu engang desværre kommet i medierne søgelys og på alles læber og det er jo desværre igen en træls og negativ omtale. Jeg siger desværre da jeg selv er borgere i Rebild kommune og sammen med 400 andre forældre, 238 børn og ikke mindst ca. 25 medarbejder står vi alle som gidsler i Terndrup skole sagen.

Det er så usmageligt af jer politikker at fastholde man ikke laver ændringer og i mere eller mindre grad negligerer de store problemer, som nu igennem pressen begynder at komme til overfladen. Hr borgmester du står for åben skærm og siger I tager forældre bekymringer alvorligt.

Hvorfor har I så ikke taget kontakt til os og hørt vores historier? hvorfor gemmer du og andre sig bag at der er sommerferie? Hvorfor tillader I at vi nærmest er ved at drukne i skeletter, der vælter ud af skabet vedr. ledelsen på Terndrup skole? Hvordan kan du og andre politikker være vidende til det mareridt vores børn og lærer møder ind til den 10 August. (Lærerne ovenikøbet tidligere) uden at gøre noget.?
Er det den her måde man tager fat om problemerne i Rebild kommune, ved at tie sager ihjel.?

Vær nu for engang skyld voksen og opfør jer som de folkevalgte politikere i mener i er.

Det er bestemt ikke til Jeres fordel, at vi forældre igennem pressen pludselig får af vide, I politikker har haft kendskab til problemerne længe, oven i købet har sagen været et vigtigt emne i ØK det sidste år.
Jeg kan mindes at man i november 2014, også der kunne læse i medierne om en ledelse på Nørager skole, som efterfølgende stoppede, der var begrundelse af en anden, nemlig uberettiget fyring af en medarbejder, men der er desværre meget mere end en uberettiget fyring på spil i sagen om Terndrup skole.

Man kan som forældre og borger undres hvad der gør, at man i denne situation er så passiv fra kommunens side, er det fordi der et eller andet sted i den her sag er kammerateri og kø ved håndvasken, eller man skylder hinanden tjenester og dækker over hinanden.

Tag nu fat i sagen og gør det der er nødvendigt. Vær jeres job værdig.
Vi har været gidsler længe nok, med den nuværende skoleledelse der er på Terndrup skole, vi skal ikke til også at være gidsler i Jeres magtkamp, vi har taget kontakt til en Advokat, så vi kan få belyst hvad vores rettigheder er som forældre og ikke mindst vores børns rettigheder.

Ledelsen på Terndrup skole har i flere år ødelagt adskillige børns faglige udvikling, desværre fordi vi forældre har stolet på at ledelsen er i stand til, at tilbyde de rette tilbud og rammer så børnene trives. de år får vi ikke tilbage de kan ikke erstattes med nye, som man kan erstatte en leder eller politikker.

Med den opførsel i viser i den her sag, så tænker jeg, at der mange der er venter på at høre jeres holdninger på uddannelse/skoleområdet til kommunalvalget som venter lige om hjørnet.

Rebild og omegn

Se flere artikler