Læserbrev: Støvring by skal summe af liv

11. november 2017
Læserbrev: Støvring by skal summe af liv

.
Af Byrådskandidat for Det Konservative Folkeparti
Kim Dalsgaard Christensen

Støvring er som by i en rivende udvikling med stor tilgang af nye beboere i de seneste år. Men udover alle de nye udstykninger, hvordan skal Støvring så indrettes? Store byer som København og Aalborg har indrettet oaser, hvor alle byens borgere kan forsamles inde såvel som ude. Tænk sig, hvis vi kunne få samme stemning ind i Støvring by.

Det kunne klæde at få en byarkitekt på banen til at binde byen sammen med udgangspunkt i større anlæg, der kan huse byens voksende foreninger. Med fokus på at stimulere foreningslivet sikrer vi, at alle byens borgere bliver involveret i byens aktiviteter høje som lave. Ja tænk sig, det er faktisk et konservativt varemærke, at alle har rum til at deltage.

Bavnebakkehallen skal have for eksempel have tilføjet en ekstra hal. Jeg vil gerne rose Konservatives unge kandidater for et meget spændende forslag til City Centret, som i sin enkelthed går ud på at lave stedet til en oase med caféer, bowlingcenter og eventuelt andre aktiviteter, der kunne være med til at give liv til byens centrum.

Ungdomshuset har fået etableret fantastiske rammer, men de skal også udnyttes. De 13-18-årige i byen har ingen steder at gå hen, hvis de ikke lige ønsker at være hjemme hos mor og far. Ungdomshuset har lukket fredag og lørdag. Det skal være åbent!

Vi skal have sat gang i Materielgården således vi sikrer et fritidscentrum, der summer af liv på tværs af alder og foreningsinteresser. Fodboldklubben Støvring IF der findes vel næppe en lignende klub med så mange medlemmer med så få baner.

Skal Støvring summe af liv, så skal fritids- og kulturfaciliteterne følge med, og det er vores opgave at kommunen understøtter denne udvikling med optimale rammer, da Rebild skal være et godt sted at bo og udfolde sig uanset alder også i fritiden.

Der er åbent for kommentarer allernederst på siden.

Rebild og omegn

Se flere artikler