Læserbrev: Seniorerne er guld værd for Rebild kommune

8. november 2017
Læserbrev: Seniorerne er guld værd for Rebild kommune

.
Af Lene Aalestrup
Borgmesterkandidat (C)

Uanset om den frivillige bidrager i en organisation, et kulturhus eller i vores fritidsliv, bidrager det til oplevelser for andre. At møde vores mange engagerede seniorer i de forskellige sunde netværk, bringer en ubeskrivelig glæde og stolthed frem i mig som Kultur og Fritidsudvalgsformand, da jeg gennem mine 12 år i politik har mødt så mange fantastiske personligheder, der brænder for at gøre en forskel for andre. Denne gruppe vokser, trods man på mange områder er udfordret på frivillighed.
Derfor skal vi huske at understøtte de frivillige gode kræfter og blive endnu bedre til at sikre vores friske seniorer gode rammer, da de på mange områder bidrager til, at Rebild Kommune er et godt sted at bo og udfolde sig uanset alder.

Lad os gøre det endnu mere attraktivt at være en del af de frivillige, uanset om det er i vores biograf, kulturhus, organisationer, ældreområdet eller fritidslivet.

Hver og en frivillig betyder noget for vores kommune og har min største respekt. Her bidrager flere og flere friske seniorer i samspil med de yngre kræfter i dette arbejde. Vores frivillige netværk skal styrkes, så endnu flere får lyst til at være en del af vores frivillige senior GULD.

Der er åbent for kommentarer allernederst på siden.

Rebild og omegn

Se flere artikler