Læserbrev: Når iværksættere vokser ud af rammerne

31. oktober 2017
Læserbrev: Når iværksættere vokser ud af rammerne

.
Af Borgmesterkandidat Lene Aalestrup
Det Konservative Folkeparti i Rebild
Reites Alle, 9530 Støvring

Byrådskandidat Det Konservative Folkeparti
Jakob Ludvigsen
Højdedraget, 9530 Støvring

I Rebild Kommune har vi et fantastisk godt set-up i Business Park Nord i Støvring. Businessparken er især målrettet iværksættere.

Her kan man i de helt rette omgivelser stille og roligt starte iværksætterdrømmen op og videreudvikle virksomheden. Når virksomheden vokser ud af rammerne i businessparken, kan man som virksomhedsejer blive udfordret. Der er ledige erhvervsejendomme i Støvring, men det kræver større investeringer, hvilket de fleste virksomheder, som vokser ud af businessparken endnu ikke er økonomisk klar til at påtage sig.

Små iværksættervirksomheder med vokseværk må ofte flytte fra Rebild Kommune for at få pladsbetingelserne opfyldt. Der er ærgerligt for Rebild at miste levedygtige virksomheder i fremdrift til nabokommunerne. På sigt vil kommunen derved gå glip af arbejdspladser og miste virksomheder i vækst.
Kommunen skal være en vigtig medspiller og samarbejde med det eksisterede erhvervsliv og øvrige private initiativer om at finde en løsning, der er til gavn for både kommune og erhvervsliv. Rebild Kommune har det bedste erhvervsklima i Nordjylland, det kan mange flere erhvervsvirksomheder få glæde af.
Lad os sammen have fokus på vejen fra nystartet virksomhed til veletableret virksomhed i egne rammer til glæde for Rebild Kommune.

Der er åbent for kommentarer allernederst på siden.

Rebild og omegn

Se flere artikler