Læserbrev: Manglende klubfaciliteter for børn og unge i Rebild Øst

7. september 2017
Læserbrev: Manglende klubfaciliteter for børn og unge i Rebild Øst

.
Af Allan Jæger, kandidat for Socialdemokratiet i Rebild Øst

Som forældre vil vi gerne have at vores unge mennesker har et godt sted at opholde sig efter skoletid. Et sted hvor lokalerne indbyder til hygge og samvær med kammeraterne, et sted med voksen nærvær.

Men sådan er vilkårene for unge i Terndrup og Bælum ikke. Der er ingen klubfaciliteter for dem i vores område. De unge bruger Terndrup Centeret, Mølleskoven eller arealet ved Bælum Mølle og i dårligt vejr sidder de på biblioteket.

I forbindelse med den store renovering af skolen og idrætscentret, blev der ikke indrettet klublokaler – kun idrætten fik gavn af de nye faciliteter. Der blev ansat en ung og engageret medarbejder, som havde et rigtig godt tag på de unge. Men det har været en meget svær opgave at løfte, da der ingen midler er til at løfte opgaven. Kommunen har ikke investeret i området og de lokaler man byder de unge, er ikke tidssvarende. Her er ingen hyggekroge med møbler, der er ikke spil muligheder, projektor eller bare et musikanlæg eller netadgang. De unge mennesker jeg har talt med siger, at lokalet, der er stillet til rådighed, mest minder om en celle for fanger, der aldrig mere skal have kontakt med omverdenen.
Man kan i den grad undre sig over, at det åbenbart kun er i Rebild Øst, de unge ikke tilbydes et rimeligt samlingssted.

Kom nu Rebild kommune de unge mennesker i Rebild Øst skal også have muligheder for at have et sted, hvor de kan mødes med deres venner, og lave det de har lyst til under voksenopsyn.

Som kandidat for Socialdemokratiet i Rebild Øst vil dette være en af mine mærkesager og noget jeg vil kæmpe for fra dag et i det nye byråd!
Allan Jæger, Terndrup, kandidat for Socialdemokratiet Rebild Øst

Der kan tilføjes kommentarer allernederst på siden.

Rebild og omegn

Se flere artikler