Læserbrev: Invester i børnene

7. november 2017
Læserbrev: Invester i børnene

.
Af Katrine Hovalt Krog Madsen og Steffen Sagan, Byrådskandidater for
Det Konservative Folkeparti

I Rebild Kommune har vi et stigende børnetal, og heldigvis ser tendensen ud til at fortsætte. Derfor er en investering i vores børns fremtid også en selvfølge for alle.

Vi skal sikre, at vores børn er i fokus i forhold til behovet for tidligt at gribe ind med støtte og vejledning til de familier, hvis børn oplever en udfordret start på livet. En tidlig investering i vores børn udvikling er afgørende for deres fremtidige muligheder i livet, og ikke kun for børnene og deres familier.

Set fra kommunalt synspunkt har vi også en etisk og selvfølgelig økonomisk interesse i, at borgerne i Rebild Kommune får de bedste betingelser for en tryg tilværelse og den bedst mulige udviklings- og uddannelsesplatform, så de på sigt kommer til at klare sig godt, såvel i familielivet som på arbejdsmarkedet.

Vi er derfor begge, som kandidater for Det Konservative Folkeparti, optaget af vores politiske målsætning om, at der skal være en høj kvalitet i vores tilbud til børn og unge. Vi synes, det er meget mere interessant at tale med vores politiske kolleger om muligheder for udvikling af indhold og fysiske rammer, end at dvæle ved en begrænsende debat om, hvordan det ser ud i dag. Vi skal være klar til at gøre tingene anderledes, end vi har gjort hidtil, hvis vi vil opnå bedre og mere tidssvarende resultater, end vi allerede har gjort.

Der er åbent for kommentarer allernederst på siden.

Rebild og omegn

Se flere artikler