Læserbrev: Hvordan er vi endt, hvor vi er?

23. august 2017
Læserbrev: Hvordan er vi endt, hvor vi er?

.
Af Susanne Zimmer, forperson Alternativet Rebild, Folketingskandidat Nordjylland

Alternativet Rebild inviterer tirsdag den 29.august alle med viden eller interesse for dette område til debat;
Hvordan får vi mere trivsel og kvalitet og mindre ligegyldig kontrol og dokumentation på de kommunale og regionale arbejdspladser?

Der har gennem mange år været besparelser i det offentlige. De er ofte blevet kaldt for effektiviseringer eller omstruktureringer, og de har skabt en stigende kritik af de offentlige ydelser i børnehaver, skoler, plejehjem, social- og sundhedssektoren. Samtidig har det skabt øget stress og mindre arbejdsglæde for mange.
Registreringer, målinger og håndteringen af standardiserede ydelser tager tid fra kontakten med borgerne, og er trådt i stedet for ledernes og medarbejdernes kendskab til borgernes behov og udfordringer.

Dette vil danne udgangspunkt for denne temaaften.
I tråd med Alternativets tanker om Ny politisk kultur og troen på at Flere ved mere er mødet åbent for alle. Partierne som Alternativet er i valgforbund med, SF og Socialdemokratiet er naturligvis særligt inviteret.

Aftenen sættes i gang af Holger Delf, København, med et oplæg, der vil give et rids af, hvordan vi er endt, hvor vi er. Derefter skal deltagerne arbejde i sektorgrupper med temaerne: ældreplejen, sundhedssektoren, social- og beskæftigelsesindsatsen, børnepasning eller undervisning.
Slaget gang styres af facilitator Helge Uggerholdt fra København.

Aftenens ideer og feed back bliver samlet med tilsvarende feed back fra København og Odense og vil danne udgangspunkt for Alternativets vision for velfærdsarbejdspladser i kommuner og regioner. Alternativet benytter denne metode til alle deres visioner og kalder den Politiske laboratorie.

FRA REDAKTIONEN: der er åbent for kommentarer nederst på siden. Redaktionen forbeholder sig ret til at slette kommentarer med upassende sprogbrug samt personangreb.

Rebild og omegn

Se flere artikler