Læserbrev: Hvad er det lige de konservative ikke forstår.?

2. august 2017
Læserbrev: Hvad er det lige de konservative ikke forstår.?
Screenshot

.
Af: Forældregruppen med børn på Terndrup skole.

Det har intet med politiske kampe, struktur eller noget som helst at gøre. Det her har noget at gøre med rigtigt mange forældre lærere samt elever. at de sammen med erhvervslivet og byens foreninger ikke længere bare vil se til at byens skole stille og roligt udslettes og til sidst må lukke.

Vi vil ikke længere finde os i at vores børn mistrives og vi vil ikke længere finde os i at en ledelse der arrogant afviser enhver form for kritik med jeg alene vide. for det gør de jo ikke siden lærerne rejser i sådan et tempo som ikke tidligere er set bare tilnærmelsesvis andre steder, det samme gør sig gældende for elever.

Vi har som forældre til det dyrebareste vi har, nemlig vores børn ikke tid til at vente på jeres politiske forsøg om et fint og forkromet læringscenter. Vi har brug for Terndrup skole er en skole hvor vores børn får den rette læring og støtte til at klare sig i livet.

Så vil i venligst, men bestemt stoppe jeres politiske plat om skolebestyrelse og klyngesamarbejde og alle mulige andre undskyldninger, som i hiver frem for at undgå at komme ind til det som det hele drejer sig om, nemlig en dårlig ledelse af Terndrup skole der skaber dårligt arbejdsmiljø og deraf dårligt og uforberedt indlæringsklima for vores børn.
Jeres kommentar om hvorfor der kommer lige før sommerferien, Det burde i politikere måske spørge jer selv om, nu har i haft et år, og vi forældre troede åbenbart naivt. Men vi troede virkelig på at nogen tog affære. Der kunne vi så konstatere at det ikke var tilfældet og i bare har tænkt jer at starte næste skoleår op med samme ledelse og samme arrogante holdning til os forældre. Derfor siger vi nu stop og går den vej vi havde håbet at kunne undgå.

I øvrigt ved vi da i hvert fald borgmesteren har kunnet ringe og skrive med mange politikere, men åbenbart ikke os forældre. Men vi er jo i deres øjne ligegyldige. Men vi forstår jer ikke, især ikke Jer konservative de ellers plejer at sige i er erhvervslivets venner. Det er jo os forældre der et eller andet sted er kunderne i butikken, og os er i fuldstændig ligeglade med.
Men omvendt, hvis håbet er at virksomheden dør og må lukke, så er det smart nok det i har gang i. Men så fortæl os det i stedet for det her. Se nu at komme ind i kampen og hjælpe os. Da en skoleleder i Nørager var ved at ødelægge skolen var Holger fra Jeres parti meget fremme i skoene og meget aktiv i at få ham fjernet. Hvorfor gælder de samme regler ikke på Terndrup skole.?

Rebild og omegn

Se flere artikler