LÆSERBREV: Flertallet i Børne&Unge har ikke længere tillid til nuværende ledelse på Terndrup skole

31. juli 2017
LÆSERBREV: Flertallet i Børne&Unge har ikke længere tillid til nuværende ledelse på Terndrup skole
Screenshot

.
Af Klaus Anker Hansen, Lars Hørsman(Den Sociale Fællesliste), Tommy Degn(Dansk Folkeparti) og Bent Skovgaard(Enhedslisten).

Vi har egentligt forholdt os tavse de sidste 3 uger og bare stille og roligt fulgt med i debatten i medierne og de mange forældre, der har kritiseret ledelsen på Terndrup skole.

Nu er tiden vist inde til at tale og at vi politikere viser handling. De mange og ret tragiske historier fra forældre, om hvorledes de har mødt en arrogant og total handlingslammet ledelse hver gang de har påtalt problemer i og på skolen har berørt os dybt.

Vi har fået rigtigt mange henvendelser, langt flere end vi nogensinde har drømt om. De bevidner alle om problemer på skolen, og i nogle af sagerne taler forældre ligefrem om at der er foregået handlinger, der strider direkte imod loven.

Flere forældre har også kontaktet os og fortalt hvordan de efter at have flyttet deres barn på andre skoler efter ganske få måneder har fået er helt nyt barn.

Dette sammenholdt med de mange opsigelser/fyringer af lærer, som vi som udvalgsmedlemmer har hørt om gennem et par år, gør at vi må konstatere at vi ikke mener ledelsen på Terndrup skole kan foresætte og må suspenderes.

Den her sag er alvorlig og er et spørgsmål om Terndrup skoles eksistens i fremtiden.

Mange elever er allerede flyttet og vi ved at flere forældre er klar til at flytte deres også, hvis nuværende ledelse foresætter på skolen. Sammenholdt med det dårlige psykiske arbejdsmiljø, der er på skolen gør vi for alle parters vedkommende er nødt til st skride ind politisk nu og her.

Alt andet vil ikke være fair overfor elever, lærere og forældre.

Derfor har vi, flertallet i Børne&Unge ikke længere tillid til at nuværende ledelse på Terndrup skole kan genoprette tilliden fra alle parterne.

Vi henstiller at ØK, der er kommunens øverste personaleudvalg straks handler på dette.

Rebild og omegn

Se flere artikler