Læserbrev: De unges stemme i Rebild

2. november 2017
Læserbrev: De unges stemme i Rebild

.
Af De unge byrådskandidater
Det Konservative Folkeparti
Steffen Sagan
Emilie Aalestrup
Anders Dupont

Den 21. november skal vi stemme til KV 2017.

Netop til kommunalvalget sætter mange et personligt kryds. Partifarven er måske ikke så vigtig, der tages i højere grad stilling til, hvilken kandidat man gerne vil repræsenteres af i Byrådet.

Vi unge har valgt at stille op til byrådsvalget, da der i vores øjne, ikke er unge repræsenteret i Byrådet. Det vil vi lave om på.
Det skal være rart, at være ung i Rebild og attraktivt at blive boende i vores Kommune, også når man er over 18 år.

Vi skal have ungdomsboliger, der opfylder vores behov. Vi skal have hyggelige mødesteder for de 18-25 årige. Vi har endelig fået et ungdomshus, men vi mangler fortsat et hyggeligt cafémiljø, hvor vi kan mødes over et spil pool, brætspil eller noget helt andet. Lav Citycenteret om til bowling, pool og spisested, hvor vi unge kan mødes.

De lidt ældre og seniorerne skal naturligvis være velkomne. Vi er sikre på, at med de rette rammer, kan det blive et attraktivt mødested for mange aldersgrupper. Udearealerne skal ligeledes gøres attraktive. Vi vil gerne have et uformelt mødested, hvor vi kan hygge og udfolde os, spille musik eller bare mødes helt spontant.

Lad os gribe muligheden for at binde gymnasiet, produktionsskolen, 10. klassecenteret og kommende uddannelsestilbud sammen omkring ungdommen, også for dem der studerer og arbejder udenfor bygrænsen. Støvring er i udvikling og der skal være noget for alle aldersgrupper. Lad os sammen sætte fokus på de unge.

Vi vil arbejde for, at vi unge bliver set og hørt i den fremtidige udvikling i hele Rebild Kommune.

Der er åbent for kommentarer allernederst på siden.

Rebild og omegn

Se flere artikler