Læserbrev: Ærlighed og tillid – kan være hinandens forudsætninger…

26. oktober 2017
Læserbrev: Ærlighed og tillid – kan være hinandens forudsætninger…

.
af: André Ellegaard Jensen, byrådskandidat, Socialdemokratiet, Rebild Kommune.

Herude i kommunerne administrerer vi det som står borgerne allernærmest – nemlig hverdagens velfærd. Når vi så skal ind og vælge, prioritere og beslutte, kan det have konsekvenser, som rækker ind i borgernes hverdag. Derfor er det yderst vigtigt at vi er ærlige, ikke kun over for os selv og hinanden, hvorfor vi har valgt som vi har valgt – men også overfor borgerne = vi skal kunne både se os selv og borgerne i øjnene.

Tillid er heller ikke et lille ord – det er individuelt hvem man har tillid til i den sidste ende. Og her kommer ærlighed også ind i billedet. Borgerne vælger os = de har valgt at have tillid til os til at administrere den nære velfærd. Og træffer vi vores beslutninger ærligt, åbent og ordentligt – så giver vi os selv en chance for at leve op til den tillid vi er blevet givet. Tillid handler bl.a. også om tryghed, troværdighed og hvem man kan stole på.

Ærlighed giver tillid – og tillid giver ærlighed, tryghed og troværdighed. Jeg vil bestræbe mig på at leve op til disse ord – både som kandidat og som politiker!

Der er åbent for kommentarer allernederst på siden.

Rebild og omegn

Se flere artikler