Ladies Night hos IDEmøbler Max Jessen var ren hygge og luksus

13. juni 2018
Ladies Night hos IDEmøbler Max Jessen var ren hygge og luksus

.
Af Helle Schiønning

Flotte borde var dækket og snart summede det af veninder, som hyggede sig med god mad, kølig vine og masser af koldt vand i varmen, fortæller fortæller Ilse Peschardt.

Butik Torben sendte smarte, smukke modeller ned ad den røde løber i det flotteste sommertøj, Marian fra Frisør Saxen havde sat lokkerne på modellerne og som rosinen i pølseenden cyklede Pernille og Anette ind i det smarteste cykeltøj fra Cykelgear til allersidst.

Omsider kunne der shoppes løs hos de forskellige boder rundt i møbelforretningen, hvor Beaute Pacifique hudscannede, ostemanden fra Store Brøndum havde smagsprøver med, gode tilbud fra Frisør Saxen, Terndrup Fysioterapi, Kostvejleder Mia Guld, Friis Wood & Deli, KN ure & Guld og selvfølgelig Butik Torben Hadsund.

Terndrup Bageri havde sponseret lækre Tapaskager til kaffen og det var noget pigerne kunne lide.

Aftenen sluttede af med lodtrækning på indgangsbilletterne med ialt næsten 25 præmier til de heldige og alle kunne køre hjem til en af de smukkeste solnedgange i år med store og små poser under armen efter en dejlig aften med veninderne hos IDEmøbler Max Jessen Terndrup.

Rebild og omegn

Se flere artikler