Koncert med bluesguitarist Martin Blom i Skørping

22. oktober 2017
Koncert med bluesguitarist Martin Blom i Skørping
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koncert med bluesguitarist Martin Blom: Sange fra ødekirken

.
Af Helle Schiønning

Torsdag den 2. november 2017 kl. 19 – 21:

Martin Blom har tæft for det danske sprog og hang til rootsrock og nordisk sangtradition. Med udgivelsen Sange fra ødekirken går han nye veje, når bluesguitaren møder et lyrisk univers i det rå og smukke kirkerum i Buderup Ødekirke, hvor albummet er indspillet.

Musikalsk er der dømt smægtende toner fra blandt andet dobro- og slideguitar, og Blom synger med tilpas autoritet, så man tror på ham. Sange fra Ødekirken er en lille, men bundsolid udgivelse.. (**** Fire stjerner i Gaffa)

I anledning af Spil Dansk ugen har vi inviteret Martin forbi til at spille sange fra hans album, hvor han er gået fuldt og helt ind i et dansk tekstunivers. Samtidig tager den gode melodi favntag med bluesguitarens insisterende nærvær. Den akustiske guitar lægger bund i en del af sangene. I andre er det stålguitarens nasale lyd, der bærer igennem. Og indimellem lader Martin den elektriske slideguitar og baritone-guitar supplere lydbilledet. Sange fra ødekirken rummer satiriske samtidsviser, alvorsord om eksistensen og tanketråde tilbage til beatmusikkens lømmelalder.

Der kan ved koncerten købes øl, vand og vin.

Sted: Rotunden, KulturStationen i Skørping

Pris: 0 kr.

Tilmelding: Husk at hente din gratis billet på www.himmerlandsbilletten.dk eller på biblioteket fra den 11. august kl. 15.00.

Arrangører: Rebild Bibliotekerne i samarbejde med KulturStationen

Rebild og omegn

Se flere artikler