Knivstik i Suldrup: Politiets teknikere i gang med undersøgelser

22. oktober 2017
Knivstik i Suldrup: Politiets teknikere i gang med undersøgelser

.
Af Helle Schiønning

Lørdag aften er de tekniske undersøgelser af gerningsstedet i købmandsbutikken Spar på Hjedsbækvej i Suldrup begyndt, næsten fem timer efter indehaveren af butikken, en 55-årig mand, blev stukket ned af en 20-årig mand i vindfanget. Det fortæller TV2 Nord.

Samtidig kæmper købmanden fortsat for sit liv, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi, Poul Badsberg.

– Der er ikke noget nyt, desværre. Mandens tilstand er stadig meget alvorlig, siger Poul Badsberg til TV2 Nord.

Overfaldet skete klokken kvart over tre lørdag eftermiddag, da den 20-årige mand gik ind i Spar-butikken og tilsyneladende uden motiv overfaldt købmanden med en kniv i vindfanget. To kunder overmandede den 20-årige og holdt ham fast, til politiet nåede frem og kunne anholde ham. 

Gerningsmanden er lørdag aften blevet personundersøgt på politistationen i Aalborg, men ifølge vagtchefen er han endnu ikke blevet afhørt – og på nuværende tidspunkt er det ikke muligt at sige, om han overhovedet kan blive det.

– Vi er ved at vurdere, om han kan afhøres, eller om han er psykotisk. Så vi ved stadig ikke, om han skal blive i arresten i nat, eller om han skal flyttes til psykiatrisk hospital, siger Poul Badsberg.

Det er dog blevet slået fast, at den 20-årige ingen relation har til hverken Suldrup eller købmanden. Han har adresse ved Fjerritslev nord for fjorden. Derfor er politiet heller ikke tættere på at finde motivet for overfaldet.

Teknikerne, der er blevet tilkaldt fra Fredericia, begyndte arbejdet cirka klokken 20 og vil ifølge vagtchefen fortsætte nogle timer.

På Facebook er det på Spar Suldrups side blevet meddelt, at butikken er lukket, og at flere oplysninger vil følge senere. I kommentarsporet er sympatierklæringerne med den lokale købmand strømmet ind de seneste timer.

Rebild og omegn

Se flere artikler