Knivdrab i Haverslev – status

13. september 2018
Knivdrab i Haverslev – status

.
Af Helle Schiønning

“Vi har kørt på med efterforskningen onsdag aften og natten igennem. Det, jeg kan sige på nuværende tidspunkt, er, at vi fortsat leder efter de to formodede gerningsmænd. Vi udtaler os af hensynet til vores efterforskning ikke om detaljerne i sagen endnu, fx hvad motivet bag drabet har været,” siger efterforskningslederen i sagen, politikommissær Carsten Straszek.

De to formodede gerningsmænd til knivdrabet er 28-årige Kion Hjaltalin Bertelsen og 24-årige Mohammed Omar Royeq. De blev tidligt her til morgen, torsdag, efterlyst af Nordjyllands Politi. De har begge relationer til Nordjylland og Østjylland.

Borgere, der har oplysninger i sagen eller mener at have set de to efterlyste mænd, bedes ringe 114. Man skal ikke selv tage kontakt til mændene.

Anholdt 20-årig mand løslades
Politiet anholdt kort efter kl. 03.00 natten til torsdag en 20-årig mand på en adresse i Aalborg. Manden er fortsat sigtet i sagen, men er nu igen løsladt torsdag kl. 10.30.

“Jeg kan ikke komme nærmere ind på, hvad mandens forbindelse til sagen har været, eller hvad sigtelsen mod ham går på. Jeg kan blot sige, at han nu er løsladt,” siger Carsten Straszek.

Politiets undersøgelser på gerningsstedet i Haverslev er nu afsluttet.

Knivdrabet kort
Nordjyllands Politi modtog i går onsdag den 12. september kl. 21.28 et alarmopkald om et voldsomt slagsmål på en tankstation på Industriparken, Haverslev, 9610 Nørager. Ved ankomsten fandt politiet en 35-årig mand, der var stukket med kniv. Manden blev 20 minutter efter alarmopkaldet, kl. 21.48, erklæret død af en tilkaldt læge.

De nærmeste pårørende til den dræbte mand er underrettet.

Nordjyllands Politi har på nuværende tidspunkt af hensyn til efterforskningen ikke flere oplysninger eller kommentarer i sagen.

Rebild og omegn

Se flere artikler