Klejnsmede søges til Hydrema i Støvring

23. februar 2023
Klejnsmede søges til Hydrema i Støvring

Faglige kompetencer:

Er du uddannet klejnsmed og har du lyst til at arbejde i en spændende virksomhed indenfor entreprenørmaskiner m.m. ? Så har vi muligvis dit næste job!

Hydrema er en moderne, international koncern som udvikler, producerer og markedsfører højteknologiske entreprenørmaskiner, udstyr og mineryddere. Hydrema råder over to fabrikker – hvor den ene befinder sig i Støvring.

Til smedeafdelingen søger vi i øjeblikket en stabil og erfaren medarbejder, der har lyst og interesse til at indgå i et team hvor kvalitet, engagement og selvstændighed er i højsædet. Vi forestiller os, at den nye medarbejder har teknisk indsigt, tegningsforståelse, er stabil og engageret i sit arbejde. Har du erfaring fra en produktionsvirksomhed er det en fordel, men ikke et krav.

Du er faglært og har erfaring indenfor branchen
Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst
Du er ansvarsbevidst og pålidelig

Personlige egenskaber:

Du er omgængelig og imødekommende
Du er engageret og fleksibel
Du er stabil og møder til tiden
Du kan fremvise straffeattest
Virksomheden tilbyder dig at blive en del af en virksomhed, hvor der er fokus på kvalitet og udvikling, og hvor samarbejde og høj faglighed er altafgørende for netop din succes. Lønnen fastsættes efter kvalifikationer samt der vil være mulighed for tilkøb af sundhedsforsikring.

Stillingen skal ansøges via JKS