Juletyvstart hos Max Jessen Terndrup

1. november 2017
Juletyvstart hos Max Jessen Terndrup

max-jessen.dk

.
Af Helle Schiønning

Julegave indkøbene til hjemmet, familien eller dig selv tyvstartes denne weekend hos IDEmøbler Max Jessen Terndrup med ekstra længe åbent, smukt julepyntet forretning, 25% på de allerfleste varer samt en invitation til at komme og se det flotte nye FDB studie.

Nissepigerne Tracey, Camilla og Stine har pyntet op til advent med de nye juleting, der er julepyntet og al julepynten er fundet frem.

-I år er der masser af flotte nyheder fra Lubech Living, Broste, Cozy Living, Ib Laursen, Lampefeber og ikke mindst den helt nye afdeling med alle de unikke klassiske møbler fra FDB, siger de før omtalte nissepiger.

-Kom til Terndrup og tag plads i et ikon, som kom til verden i 50erne det kunne være de ikoniske pindestole J80 eller J80 designet af Jørgen Bækmark.

En anden ikonisk møbelklassiker er J52 Børge Mogensen gyngestolen, der oprindeligt blev designet som stol også i 50erne og siden blev raffineret med gyngemeder. Et koncept, der virkelig satte Danmark på verdenskortet.

Eller tag plads omkring køkkenbordet med den mindst lige så klassiske J46 spisestol designet af Poul M. Volther, og ja- det er ham, som har tegnet Corona stolen. Poul M. Volther designede J46 i 1956 og der er gennem årene solgt knapt en million stole i de 12 smukke farver, lige nu til introduktionspris 995,-.

FDB Møbler havde næse for designere. Foruden Poul M. Volther har Børge Mogensen, Poul Bækmark, Ejvind A. Johansson, Erik Wørts, Mogens Koch, Foersom & Hiort-Lorenzen plus mange andre ikoner designet for FDB.

Unge moderne designere har også taget plads hos FDB og fornyr sortimentet. Sarah Oakman, Stine Weigalt, Bettina Eilersen, Diana Mot, og Isabella Bergstrøm, og ikke mindst Carina Maria, som har designet den japansk inspirerede Suru loungestol.

I weekenden er der åbent fredag 10-20 og lør/søndag 10-18 kom ind og nyd den julepyntede forretning, spar penge på gaverne og nyd en kop kaffe, kakao, cappuccino eller chokolade i cafeen.

Der kan ses flere gode tilbud på

Rebild og omegn

Se flere artikler