Julestemning i lokalsamfundet

22. december 2023
Julestemning i lokalsamfundet

Kære Medarbejdere på Suldrup Skole

En skole betyder meget i et lokalsamfund, og opbakningen i et lokalsamfund er afgørende for en velfungerende skole. I Suldrup har der igennem en årrække været et mantra om, at det kræver en hel landsby at opfostre et barn. I det ligger der et samarbejde ud fra et fælles ansvar men med forskellige roller og opgaver i børnene i distriktet.
Suldrup Skole blev bygget i 1937 og afløste den gamle landsbyskole, der fungerede fra 1851-1937, så Suldrup Skole og Suldrup by må i den grad siges at være formet af hinanden.

På Suldrup Skole arbejder medarbejderne hver dag intenst med elevernes trivsel og læring. Et vigtigt og givende job for både børnene, forældrene, byen og samfundet som helhed, og det har Lokalrådet i Suldrup valgt at markere. Mikael Skovhus fra lokalrådet udtaler: Suldrup Skole gør en helt uvurderlig indsats for børnene og byen. Vi vil gerne vise skolen, at vi påskønner deres indsats, og at vi bakker dem op.

Lokalrådet i Suldrup har derfor sørget for, at medarbejderne flere gange i løbet af december måned kan glæde sig til at kunne droppe den sammenklappede rugbrødsmad fra den køleskabskolde madpakke. Rundstykker i formiddagspausen på to forskellige dage, en dag med lækker frokostbuffet og lidt sødt og lækkert på bordene om eftermiddagen, alt sammen doneret af Lokalrået i Suldrup. Denne gestus fra Suldrup Lokalråd bringer smil og god stemning blandt medarbejderne, og vi er rigtig glade for den opbakning til Suldrup Skole, der ligger bag, fortæller skoleleder Marianne Nielsen.

I jubilæumsskriftet fra Suldrup Skoles 50 års jubilæum i 1987 skrev Niels Jørgen Odgaard:

Kære du! Tak skal du ha for alle årene
der har aldrig været andre end dig!
Held og lykke på vejen ind i det 21. århundrede.
Gid, der altid vil være rigtig mange,
der har brug for dig, og mindst lige så mange,
der vil passe godt på dig!
Jeg tror stadig på dig
og jeg kan faktisk godt li dig!!

Det er skønt at opleve, at der fortsat er masser af støtte i lokalsamfundet og et givende gensidigt forhold mellem skole og distrikt.
Glædelig jul ønskes I alle af Suldrup Skole og Lokalrådet i Suldrup

I gør en helt uvurderlig indsats for børnene og byen. Vi vil derfor gerne vise jer, at vi påskønner jeres indsats, og at lokalsamfundet bakker jer op. Vi håber, at morgenbrød, frokostbuffet og lidt sødt om eftermiddagen kan bidrage til den gode stemning på Suldrup Skole

Tak for jeres indsats og glædelig jul
Lokalrådet Suldrup

Rebild og omegn

Se flere artikler