Jan Petersen bestod sin graduering til 3.DAN

9. juni 2017
Jan Petersen bestod sin graduering til 3.DAN

.
Af Helle Schiønning

Der var i weekenden 2. 4. juni Dan graduering, under Sim UU/Dtaf Taekwondo. En 3 dages lang graduering, som finder sted på Bosei, ved Præstø, hvor alle elementer af Taekwondoens brede vifte kommer op til overfladen.

Weekenden spænder over 3 dage, og her kommer man bl.a. ind på grundtræning, en teoriprøve som skal gennemføres med mindst fejlprocent, træning af Gi Chu, Pyoung Ahn, Taegeuk og Poomse, Kamp med en og flere modstandere, Flyvespark, og selvforsvar kombineret med Han/Set Bon-kireugi.

Det hele kulminere om søndagen med en personlig evaluering, hvor man får at vide, om man har præsteret godt nok til, at kunne gå op til selve gradueringen, som finder sted søndag. Vi var 7 stykker, som skulle op til graden 3.DAN. Vi kom alle igennem nåleøjet, og kan med stolthed bære vores nye grad med værdighed og ære.

Det sidste halve år har bestået af intens træning, både i klubben og derhjemme, men de egentlige forberedelser startede for godt 2 år siden. En Dangraduering er en stor proces, hvor det hele skal fremstå skarpt, både teknik, fysik og teori.

-Jeg vil gerne takke min ærede mester Sabumnim Niels Peter Nielsen(7.DAN), for altid være der for mig, tak for motivation, dedikation og engagement.

Også et stort tak til min stormester Ko Tai Jeong(9.DAN), for at være en inspiration uden lige, en kæmpe motivation for mig. Det er en ære, at have Dig som stormester, slutter Jan Petersen
.
(På billedet ses Jan(3.DAN), sammen med stormester Ko Tai Jeong(9.DAN) og Christian Henriksen(1.DAN))

Rebild og omegn

Se flere artikler