IDEmøbler Max Jessen holder kæmpe VINTER UDSALG

25. december 2018
IDEmøbler Max Jessen holder kæmpe VINTER UDSALG

.
Af Klaus Hansen

Måske er der et par gaver som skal byttes og andre indkøb fik du ikke helt hvad du ønskede dig, måske er du heldig, for så starter årets største udsalg 3. juledag 27. december.

Hos IDEmøbler Max Jessen i Terndrup sparer man op til 60 % på masser af kurante møbler som gyngestole, senge, spiseborde, sofaer og mange andre varer.

Udstillingen skal også skiftes med mange nye forårsmodeller i alle afdelinger, så familien behøver ikke vente på nye møbler, men kan fylde traileren, tage varerne med hjem og sætte de nye møbler på plads allerede samme dag.

IDEmøbler Max Jessen Terndrup er et selvstændigt møbelhus under IDEmøbler og kan derfor selv bestemme sit valg af sortiment.

Derfor finder man mere end 100 leverandører ud over IDEmøblers sortiment. Vi er altid på udkig efter nye leverandører med spændende sortiment udtaler Møbelhandler Lau Jessen.

Allerede i januar besøges spændende messer, som Køln der er en af de allerstørste fagmesser. Derefter følger Stockholm messen, Formland, Milano og 3 Days of design i København.

Rebild og omegn

Se flere artikler