I Støvring kan de reparere stjerner

2. oktober 2018
I Støvring kan de reparere stjerner

revolutionerende Windshield Repair Bridge

.
Af Klaus Hansen

HBC System er nu den førende leverandør af værktøj til reparation af kosmetiske skader på biler, motorcykler og campingvogne i mere end 80 lande verden over.

HBC system er en Gazelle i mere end en forstand, hele deres produkt katalog er baseret på hurtige, miljøvenlige og prisbillige reparationer af mindre kosmetiske skader på lak, læder, vinyl, tekstil, plastik og fælge, så vi kan vist lige så godt sige, at hele bilen er dækket ind.

Den seneste og en af de største succeser, er et nyt og unikt koncept af mobile sprøjtekabiner kaldet CARHEAL+, så helt almindelige autoværksteder nu kan reparere kosmetiske skader hurtigt og miljøvenligt, uden at fylde halvdelen af værkstedet med en permanent kabine.

Som alle de andre produkter fra HBC System, er CARHEAL+ baseret på princippet om at reparere i stedet for at købe nyt, et princip danskere er glade for, og som mange af de førende bilproducenter også godt kan se idéen i. HBC System har derfor også en lang række af de førende bilmærker på OEM og private label kontrakt med hvert deres unikke fokusområde.

På et eller andet tidspunkt har vi vist alle fået en stjerne, i bilruden altså. Det har HBC system selvfølgelig også løsningen på, med den patenterede og , på bare 15 minutter eller mindre er stjerner fra stenslag fikset. HBC System viser dig også hvordan, på et af de mange forskellige kurser, kan du både se og prøve selv.

I autobranchen er Støvring således allerede på verdenskortet, og det danske kort følger med garanti meget snart trop. Her er helt sikkert en chance for de danske mekanikere, som vil være med i fremtiden.

Rebild og omegn

Se flere artikler